Ombra de fènix - Atenció: aclariments per l'absència i disculpes
Escrit per hermione_phoenix
Enviat el dia 28/11/2016 a les 21:18:58
Última modificació 28/11/2016 a les 21:22:15
Tots els capítols de Ombra de fènix
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol ||


Atenció: aclariments per l'absència i disculpes

Hola a tots.

Fa mes o menys un anys vaig començar aquesta història. Només té uns quants capítols i no està massa currada, per això he pres una desició.

Crec que la trama de l'història està bé, però durant l'any passat al final no vaig tenir temps de fer nous capítols, i ho sento. Fa unes setmanes vaig intentar tornar a escriure l'història, però no em surt. No em ve la inspiració.

Realment sento molt acabar aquesta petita aventura, encara que no la llegís massa gent. Estic molt agraïda per les persones que van comentar i em van fer crítiques constructives perquè racies a això estic començant una nova història.

M'he adonat de que no puc seguir amb aquesta, i amb la colaboració d'unes amigues meves, a l'aplicació Wattpad, @lachicasilvestre03 estic començant un nou projecte.

No té res a veure amb els llibres de Harry Potter, encara que hi haurà alguna referència, però espero que, si la llegiu, us agradi. Es diu: Leah y la herencia de Leo.

Per acabar, vull donar les gracies a tots aquells que heu llegit la meva història i donar-vos ànims perqué comenceu la propia vostra.

El procés d'escriure, encara que a vegades pot ser estressant, a mi em sembla que és molt bo i ajda molt a alliberar-te de les tensions de l'escola, l'insitut, l'universitat, el treball... 

Per això us convido a que us aventureu a crear la vosra pròpia aventura.

 

Per les persones que tinguin dubtes:

Hi va haver un Torneig dels Tres Mags el curs passat, en el qual la Vainilla va sortir seleccionada per accident, i la Sara, la Cristie, el James i el Sirius la va ajudar a guanyar, encara que va haver de enfrentar-se a la seva pitjor por: la mort.

El Sírius i la Vainilla acaben junts.

La Cristie i el James s'acaben separant, encara que els dos van arribar a ser aurors, com tots els seus amics.

La professora Dumbeldore va admetre que havia tractat malament al James per el simple fet que el Harry mo va evitar la mort del seu pare, l'Albus.

Al final, resulta que la directora Malfoy es la mare de la Sara i la nèta del Voldemort.

COM ÉS QUE LA DIRECTORA MALFOY LI AGRADEN AQUESTS PERSONATGES?

Personalment, volia que aquest personatge hagués sigut vital en una part de la història del Draco. Tenía planejats alguns flaixbacks amb el pensiu. En resum: la malfoy estava en contra del Voldemort i de les costums del Draco, es a dir, despreci als fills de muggles, els mestissos o als muggles en si mateix, als elfs domèstics i tota la pesca. Ella i el Draco es barallen, i però llavors ve ara un altre tema.

A UNS DELS RECORDS AL DIARI DE L'HERMIONE, DIU QUE SENT COSES PER EL DRACO. EXPLICACIÓ

Jo, personalment, sempre m'ha encantat Dramione, per tant aquí ja tenia una historia muntada. L'Hermione sent coses per el Draco i el Ron, però el Ron no les sent per ella, en canvi el Draco si. Quan el Draco es confessa, ells dos comencen una relació secreta, fins que el Draco i la Malfoy tene la discussió i el Draco se n'adona que ell i l'Hermione mai podràn estar junts, per els prejudicis dels Malfoy. En acabar el ball d'Hivern, decideix parlar amb l'Hermione. Aquesta es queda destrossada, diu que no passa res, encara que plora a llàgrima viva, i en adonar-se del patiment, el Draco li modifica la memòria perqué no se'n recordi de tota la seva relacíó. Al final de l'historia tenia pensat que el Draco i l'Hermione en parlessin, que ho aclaressin to. Després d'això només serien bons amics.

EL QUE LI VA PASSAR A LA SARA:

La Sara i un altre noi, el Cedric, estaven sortint (per aclarar dubtes). La Sara és la besnèta del Voldemort, i aquest la va a buscar per posseïr el seu cos. Al final, ella haurà de decidir dues coses: o salvarse i enfrentarse a la possible destrucció del mòn amb els seus amics, o morir i salvar-los a tots.

A partir d'aqui, qui tingui algún dubte, que m'ho digui que el contestaré.

Espero que pugueu perdonar-me haver-vos fet esperar tant de temps, encara que estic treballant també en un nou projecte Les Cròniques del Potter: El vuitè horricreu. Quan l'acabi d'escriure el més probable es que la publiqui aquí, a veure que us sembla.

Amb molt d'amor:

Hermione Phoenix

_____________________________________________ ________________________________________________

Si voleu saber de que va la meva altra història:

Todos conocemos los signos de Zodíaco: Aries, Tauro, Geminis, Cancer, Leo, Virgo, Libra, Scorpio, Sagitario, Capricornio, Aquarius y Piscis. 
Bueno, digamos que a veces bajaban de las estrellas y pasaban un día entre los humanos. Los griegos los tomaron por dioses, cuando eran solo los Zodíacos.
A veces, los Zodíacos bendecían a las embarazadas. Si su bebé iba a nacer bajo su constelación, el Zodíaco bendecía al bebé. El hijo o hija, desde ese momento era medio Zodíaco. Este niño estaba destinado, o a veces condenado, a hacer algo por la humanidad. A estos se les llamaba los demizodíacos o bendecidos. 
Hoy, en la actualidad, aún hay demizodíacos, y combaten en las guerras, salvan vidas en el hospital, están entre nosotros.

Leyla para sus padres, Leah para todo el mundo y Martín para los enemigos, os presento a la heredera de Leo.

Leah Martín Gomez, mas conocida en la Academia como la heredera de Leo, acaba de llegar a la ACADEMIA ZODIACS. Ella no tiene ni idea del mundo que la esta esperando.
Su madre es la directora de la Academia Zodiacs, que no conocía hasta ahora, y sus padres han decidido enviarla allí. Su gran amiga Nuria decide ir con ella, y las dos van de Barcelona hasta Los Angeles.
Muchas cosas pueden pasar...
¿Quieres venir a verlo?

 

Gracies per l'atenció

 

 


Llegit 435 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)