Una Nova Profecia - (Capítol 10, "Un atac de nervis i una detenció", 4ªpart)
AvatarEscrit per accra
Enviat el dia 27/04/2004 a les 07:22 pm
Última modificació 26/05/2004 a les 09:21 am
Tots els capítols de Una Nova Profecia
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


(Capítol 10, "Un atac de nervis i una detenció", 4ªpart)

En Kal va seguir l'Snape pel passadís, esforçant-se per mantenir-se sempre a un parell de passes per darrera de l'home. Intentant mantenir una expressió de gran preocupació a la cara, per si de cas el professor es girava, va ignorar la migranya que anava en camí de convertir-se en insuportable. El noi va serrar les dents i prometre que es venjaria del tafaner d'en Draco. Si no hagués estat per ell no hauria hagut d'improvisar!

Estava tant capficat que gairebé no va adonar-se que l'Snape s'aturava davant de la paret que donava a la sala comuna i donava la contrasenya. Tampoc es va fixar en les mirades curioses que li dirigien els nois que hi havia a la sala comuna. I si l'home començava a sospitar? El pla tenia tants forats com un colador! Podia fallar de tantes maneres que seria un miracle si sortia be! I l'Snape era desconfiat per naturalesa... Agafant aire, en Kal va creuar els dits i va entrar en la cambra rere l'home.

Els seus companys de cambra havien arribat mentrestant. Estaven tots silenciosos, formant un semicercle al voltant d'en Draco que encara seguia assegut a terra, abraçat als seus genolls. La sang que li rajava del nas li tacava la camisa i els pantalons, però el noi no semblava adonar-se. En Nott estava agenollat al seu costat, amb una expressió a la cara entre preocupació i repulsió.

En Kal va situar-se darrere de'n Goyle i dissimuladament va treure la seva vareta. No volia "Oblibiar" en Draco però, per si de cas, havia d'estar preparat. Sempre podia llançar el malefici silenciosament, sense que ningú se n'adonés, però necessitava tenir una bona visió de la víctima. Amb compte de no cridar l'atenció, va rodejar el gros "goril·la" i va esmunyir-se entre ell i la paret, mantenint sempre la mà amb la vareta ben amagada i sense apartar els ulls del professor que intentava, sense èxit, extreure una explicació coherent del balbucejant Draco.

Finalment, l'Snape va girar-se cap els altres nois i va mirar-los un per un, amb els seus ulls penetrants i els seus llavis formant una fina línia. La seva mirada va aturar-se en en Kal i l'home va preguntar, amb un to de veu perillosament suau.

-Què ha passat?

En Kal, de mala gana, va obrir la boca per contestar però en Nott, que no havia apartat la mirada de'n Draco, se li va avançar.

-Ha ensopegat amb les cortines i ha caigut de cara,- va explicar.- Ha perdut el coneixement i tot! I quan s'ha despertat, ha començat a comportar-se així...

L'Snape va apartar la mirada de'n Kal, qui no es podia creure la bona sort que tenia, i va observar en Nott, com calibrant-lo.

-I per què no l'heu dut a la infermeria?

En Nott, intimidat per la dura mirada de l'home, va dubtar uns moments abans de contestar.

-Ho hem intentat, senyor. Però cada cop que s'acostava a les cortines començava a cridar i ens ha atacat i tot!

En Goyle va fer que sí amb el cap, exageradament, mentre que en Crabbe ensenyava orgullós un gran morat en el seu braç, amb unes marques que recordaven sospitosament les d'unes dents.

En Kal se'ls va mirar sorprès. Això anava més bé del que mai s'havia pogut imaginar! Els dos ximples "goril·les" havien intentat dur el seu "amo" a la infermeria! I tots dos i en Nott semblaven gaudir de l'inesperat protagonisme!! Ni que ho haguessin planejat!! En Kal va retrocedir desant la vareta, satisfet amb ell mateix, i va observar l'escena des de la segura posició de la retaguardia.

L'Snape els va mirar, arrufant les celles. Després va observar en Draco que no deixava de plorar, amb aspecte desvalgut, mantenint-se amb prou feines dret sobre els seus peus. Murmurant una frase que semblava acabar amb la paraula "inútils", el professor va arrossegar en Draco un parell de passes cap a les cortines abans el noi no reaccionés. Deixant anar un crit eixordador, va llançar-se sobre l'Snape amb prou força per tirar-lo a terra.

-Petrificus Totalus!

L'home va aixecar-se i va mirar en Blaise aixecant una cella.

-Bons reflexos, senyor Zabini,- va dir. Després va girar-se cap en Draco que encara era a terra, immobilitzat. Els ulls del noi anaven de dreta a esquerra, plens de pànic i els gemecs encara se sentien d'entre els seus llavis mig oberts.

Traient la seva vareta, l'Snape va apuntar en Draco.

-Mobilicorpus!

I va sortir de la cambra amb el cos del noi levitant per davant seu.

En Kal va seguir-los amb pas decidit. Encara que sabia que ara la historia del seu company sonaria realment fantasiosa, volia ser-hi present per si de cas. No va adonar-se de la mirada calculadora que li va dirigir en Blaise Zabini, ni com aquest s'esmunyia rere ell, amb els ulls fixos en la seva es quena.

********************************************

Bé, un altre capítol acabat. El pròxim, la Katt!

REVIEWS!!! PLEASE!!


Llegit 1818 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatarcalis 43 comentaris27/05/2004 a les 05:06 pm
#65Tinc 1 fanfictions i un total de 9 capítols

K pilota el Zabini akt !! quina ràbia de gent xD
AvatarGiny_Bell 53 comentaris28/08/2005 a les 18:59
#1270Encara no he escrit cap fanfiction

Aket Zabini surt al 6è llibre!