Les hereves dels germans Weasley - entrenaments i pensaments (rodolí!)
AvatarEscrit per lunalovegood
Enviat el dia 19/01/2006 a les 19:35
Última modificació 19/01/2006 a les 19:40
Tots els capítols de Les hereves dels germans Weasley
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


entrenaments i pensaments (rodolí!)

L'endemà va ser un dia força semblant a l'anterior: la Clara seguia a la infermeria i les bessones anaven amb la Lluna i els nois. Tot i això estaven força preocupades, sobretot la Sílvia, pel fet de que el Robert no parlés ni amb l'Enric ni amb la seva germana. I és que aquesta es penedia d'haver dit tot allò al seu germà. La Gina no estava enfadada amb el Robert i, tot i que no entenia que s'enfadés perquè ella i l'Enric sortissin junts, podia acceptar que el molestés que no li haguéssin dit abans, sent el germà d'una i el millor amic de l'altre. El que no entenia era com les bessones s'ho havien pres tan bé. Si alguna d'elles estés sortint amb algú i no li ho hagués dit. Ella s'enfadaria molt. Creia que era el seu deure com a amiga, però no havia tingut temps per comunicar-los-ho, havia anat tot tan ràpid... Era consient de que s'estava distanciant d'elles i això no li agradava, havia de tornar amb les bessones passés el que passés, si més no elles l'havien salvada, i tornar a ser les mateixes d'abans. Encara tenien moltes coses a fer, molts secrets per descobrir, encara que ara el Sírius havia tornat a la Plaça Grimmauld núm.12 i no havien de cuidar-lo. Sí, havia de tornar amb elles, i es que no ho havia fet expressament, allò de deixar-les de banda (bé, tampoc no les havia deixat tant) però és que ella i l'Enric juntets estaven tan bé... però faria el que calgués per tornar amb elles! Ho tenia decidit. A més l'Enric havia de dedicar-se molt més a l'ED, ara que el Sírius havia tornat i tenien el Cuapelada. "Aniré a disculpar-me al Robert i tornaré amb les bessones, ara que la Clara no hi és, em necessiten més que mai" va dir-se. L'Enric ho entendria, sí, segur. Era molt atent i afectuós, segur que ho entendria.

La Gina va sortir dels seus pensaments just en el moment que el professor Serpentí li preguntés:

-Senyoreta Weasley, em podria dir quina és la diferència entre la humitat del cotó de Romania que utilitzem per a fer la poció de la sordesa i la capacitat d'absorció de líquids especiats que té aquest?

-Què? -va fer la Gina que s'havia perdut en el "Senyoreta".

-Veig que la poció li ha fet afecte abans d'hora... -va fer el professor fredament, assaborint cada paraula de burla - deu punts menys per a Gryffindor -va fer aquest amb la subtilesa que li pertocava a la seva frase preferida (heu vist k poetica k estic avui? Jeje) - I ara, a treballar!

Aquella va ser una de les pitjors classes de tota la seva vida.

Aquell dia tocava entrenament a la tarda. Faltaven només dos dies pel partit contra Ravenclaw i l'equip estava molt tens. En un moment donat de l'entrenament la Gina es va trobar amb la bomba a la mà tota sola davant del seu germà, i, com acostumava a fer, la va tirar molt fort. Va marcar, és clar i tots la van vitorejar. El Robert, però, va agafar la bomba i la va llençar amb totes les seves forces capa la Gina, i va anar de poc que no la tira a terra.

-Però tu, nen, de què vas? -li va etzibar l'Enric- la podries haver matat!

El Robert va dubtar uns instants i després va respondre, també a crits:

-Ella també em podria haver matat! -i abans d'anar-se'n va afegir- i sóc el seu germà!

Les bessones van respirar alleugerides en veure que l'Enric ho deixava estar i se n'anava volant cap a la Gina, perquè ja es veien separant al Robert i a l'Enric perquè no es barallessin. Allò no podia continuar així.

A l'entrenament, a part d'haver-hi l'Adrià i l'Andreu hi havia també la Lara i la Joana, que observaven atentes i embadalides com les seves germanes/cosines i la resta de l'equip jugava.

-Encara us falta un any. -va dir l'Helena

-Però l'any que ve, quan puguem jugar, haurem de ser suplents-va rondinar la Joana, la seva germana petita.

-Almenys això és alguna cosa! Quan marxem nosaltres podreu ocupar els nostres llocs...-va fer la Sílvia.

-I si quan sou suplents voleu jugar, sempre podeu fer emmalaltir "de sobte i inexplicablement" els jugadors que ocupen els vostres llocs -va afegir l'Helena picant l'ullet. I tots sis van tornar cap el castell.

La Gina va sortir del camp tota sola i se'n va anr a passejar pels voltants del llac. Estava decidida en disculpar-se al seu germà, però semblava que ell no hi volia posar de la seva part. Va decidir empassar-se l'orgull i demanar-li perdó (encara que fos per no res) però abans volia parlar amb les bessones. Li havia explicat a l'Enric el que pensava i ell hi estava d'acord, no es passarien tot el dia juntets petonejant-se i abraçant-se, ella aniria amb l'Helena i la Sílvia i l'Enric miraria de parlar amb el Robert. La Gina va entrar al castell a corre-cuita perquè començava a ploure i es va posar a buscar a les bessones.

Les bessones estaven a la sala comuna, xerrant amb l'Adrià, l'Andreu i el Pau Parra. Quan la van veure entrar van somriure. Ella es va asseure al seu costat també somrient i van continuar xerrant, ara tots sis. El que quedava de tarda els va passar volant i se'n van anar a sopar tots junts. Van passar-s'ho molt bé comentant amb emoció l'entrenament (l'Adrià era suplent del Robert, l'Andreu feia molt bé de caçador i el Pau era un encistallador fantàstic) i després de sopar les bessones van dedicar-se al concurs dels bessons Weasley.

Es van llevar molt d'hora perquè havien de preparar-se pel partit. Van treure les seves fletxardent (les escombres més bones del mercat, bé, no, perquè encara no havien sortit al mercat, jeje) i les van polir. Les bessones van agafar els bats i els va enllustrar i amb un encanteri van posar un seient invisible ben còmode a totes les escombres. Mentre la Gina i l'Helena preparaven els uniformes la Sílvia va anar tirant cap al Gran Saló per agafar lloc. Un cop allà va assentar-se al seu costat, tal i com ho havien previst. Era el moment de dir-ho.

Quan l'Helena i la Gina van baixar al Gran Saló, no van veure la Sílvia per enlloc. Van repassar la taula de Gryffindor de dalt a baix i la van veure al fons de tot, al costat del Robert. "Que bé, ara li podré demanar perdó" va pensar la Gina, però es va quedar paralitzada quan va veure que la seva amiga i el seu germà es feien un petó allà enmig de tothom.


weno, aket va dedicat a la Joana i a la Lara k de veritat es diuen Anna i Laura i van a la meva classe. tamb va dedicat al nostre personal professor Serpentí, el fabulós professor Jooooooonas Sirvio, k es fines i una mica cec xk aket capitul le escrit a la seva clase davant dels seus ulls (stic a 2a fila) i no sa enterat juju. i a estat ell ki ma preguntat kina era la diferencia entre la humitat i la absorcio de liquids i jo estava escribin i no me enterat  pro e respost, no com la gina... weno, espero k us agi agradat!
Llegit 1397 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatarronsantanna 77 comentaris19/01/2006 a les 20:34
#3014Tinc 1 fanfictions i un total de 15 capítols

com vols que no m'hagi agradat?si tota  la ff és genial!!!

 

uo sóc el primer de posa un comentari!!
Avatarneus_snitch 106 comentaris19/01/2006 a les 20:40
#3016Tinc 2 fanfictions i un total de 10 capítols

xe si soc la primera! sta mol,t be continua prompte! dews!
Avatargina 118 comentaris19/01/2006 a les 21:02
#3022Encara no he escrit cap fanfiction

ei! esta molt bé!! pro a veure a kina hora penjes els capitols, eh?? (avui a tocat tota la classe dangles esta amb la intriga!! xD)

esta molt be (aixo ja ho he sit?, bueno da =) i a veure k els ho fas a la Sílvia i el Robert!! continuala aviat
Avatarneus_snitch 106 comentaris19/01/2006 a les 21:31
#3025Tinc 2 fanfictions i un total de 10 capítols

jeje ronsantanna mas guanyat!
a vore q passa amb ron i silvia...
parvati 64 comentaris19/01/2006 a les 22:04
#3029Encara no he escrit cap fanfiction

wala sabina, el capiol ta quedat mol b tot i haverlo escrit a tecno! A veure kom continua la historia d la silvia i el robert!!!

I a veure kuan penges el següent!!
AvatarNimfadora Tonks 33 comentaris18/02/2006 a les 22:43
#4075Encara no he escrit cap fanfiction

sabina lu d la classe no es diu. jeje. wenu sta super b (com sempre) !!! i tothom surt amb tothom.jeje