Les hereves dels germans Weasley - passen els dies (carta misteriosa, huhu)
AvatarEscrit per lunalovegood
Enviat el dia 13/03/2006 a les 19:58:53
Última modificació 14/03/2006 a les 21:18:11
Tots els capítols de Les hereves dels germans Weasley
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


passen els dies (carta misteriosa, huhu)

faltava menys de dues setmanes per les vacances de Nadal i tan sols feia un dia que la Hillaria havia arribat i les bessones & company ja l'odiaven profundament. Havia intentat fer-se amiga seva però elles ja li havien deixat clar que NO la volien. Era asquerosament asquerosa (ha quedat clar que era asquerosa?) i fotia un tuf que se la sentia (més aviat se l'olorava) arribar quilòmetres abans. El seu germà era tres quatrs del mateix, però almenys a ell no l'havien d'aguantar. L'ambient estava molt relaxat i tothom estava molt content, sobretot les bessones, que anaven guanyant per puntuació al torneig, empatades amb els bessons Xiu-xiu i, malauradament, l'Hermínia i l'Espígola. Com ja havien acordat les bessones i la Clara passarien les vacances a la plaça Grimmauld amb tota la família Weasley i amb l'ordre del fènix, i malauradament, també amb l'Hermínia. Les 4 van dedicar-se aquells últims dies a Hogwarts a intentar esbrinar qui podia ser l'assassí de Madame Pinça però no van poguer fer gaire cosa. Es passaven els dies davant dels seus ordinadors buscant pistes per l'escola i escorcollant els passadissos i qui hi passava. Van observar que moltes vegades en Llunanova desapareixia i també el Malfoll i això els va semblar molt sospitós, ja que, encara que el primer podria estar amb l'ordre, el segon no tenia cap excusa. Faltava una setmana per les vacances i encara no havien trobar res més sospitós que les desaparicions d'aquests dos. Tot era normal, els alumnes a les seves respectives sales, els professors als seus despatxos i a vegades els bessons Xiu-xiu que anaven a parlar amb els seus pares. La professora Xiu-xiu, de futurologia, havia abandonat la torre i s'havia instal·lat al costat del despatx del Xiu-xiu. A més a més havien aconseguit que deixessin que els bessons dormissin amb ells, cosa que havia alegrat molt a les 4, i no havien fet cap esforç per amagar. Per això des de feia uns dies la seva ja baixa nota en futurologia havia baixat fins a l'estat de pèssima. Aquell divendres van estar-se una bona estona a la sala comuna, xerrant amb l'Adrià i l'Andreu (als que també havien convidat a la plaça Grimmauls) i amb el Robert, que estava contentíssim de què les bessones anessin a passar les vacances amb la seva família, i el Nil, que els havia dit que la seva àvia s'havia fet de l'ordre i que segurament també els aniria a visitar a tots (visca, al final serem tants que no hi cabrem, sort que hi ha màgia i es poden afegir habitacions! Jeje). L'Helena s'havia posat molt contenta amb aquesta notícia i durant la resta de la tarda va ser molt feliç, fins que va arribar la carta. Un mussol va arribar volant, amb el segell del correu per mussol de Hogsmande i va deixar una carta davant de les 4. Aquesta deia així:

Ee!

Cap més tambor (turú!) no més te.


Joel S.D.

El mussol va esgaripar i se'n va anar per la finestra oberta. La Clara la va tancar i va començar un debat sobre la carta.

-Què vol dir això? -va fer el Robert, mirant-s'ho tot amb cara d'empanat.

-I jo què sé... -va fer el Pau- creieu que és important?

-Home, anava segellada... -va fer l'Helena.

-Això vol dir que algú s'ho ha currat -va aclarir la Sílvia, ja que el Robert se la mirava amb cara de no entendre res.

-I qui creieu que és aquest tal Joel S.D.? Algú coneix algú que es digui així?

Durant aquella última setmana, doncs, es va sumar la feina de buscat Joels S.D. I van acabar no anant a Hogsmeande, cosa que van decidir deixar x l'ultim cap de setmana del trimestre.

Era ja la tarda de l'últim divendres abans de Nadal i les bessones estaven mandrejant a la sala comuna quan van entrar els nois (Pau, Adrià i Andreu) a corre cuita. La Clara estava fent-se la maleta (era la mes ordenada i previsora de totes quatre, bé la única ordenada i previsora de totes 4, exactament igual que la carlota, oi que si?) i la Gina escribint-li una carta al seu estimat Enric. Van entrar esbufegant i van arribar fins al sofà on estaven elles.

-Hi ha hagut una altra mort -va fer el Pau.


ola! k tal? dons jo b, escakejanme dels deures caroline (angles extraescolar) x escriure ff, ja els fare dema a escacs, jeje. weno, mal aprieto deja escuma, diu la rowling (xls k no u sabeu ja us esplicare d k va: tot buscan anagrames al 6e llibre e vist k si canvies les lletres de The Half-blood prince (i et menjes el guionet amb patates fregides i ketxup) et surt, en angles macarronic: bad hole led froth, traduit literalment: mal aprieto dejava espuma pro com k keda millo em decidit: mal aprieto deja espuma, frase k encara esta x desxifrar pro k a hores dara ja es frase feta, mal aprieto deja espuma, kda b, no?) weno, deixemnos d tonteries i anem al gra. aket capitol el dedico a... a ki vulgui donarse x dedicat xk em fa mandra pensar i sobretot em fa MOLTA mandra mirar a ki no li e dedicat. a! i el dedico a la gina (una amiga, no la gina d'aki o de la ff)  k sa registrat am el nom de ginny_winky em sembla. i aprofito x di k la meva profe de  EF es una so p*** i una so mal****** i ... i k ma posat un 5,4 (no se si un 5,2 o un 5,6 x tan un 5,4) i tot i k u fai malamen no mel mereixo. weno, ara si, a10!!!


Llegit 1697 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarGetta91 374 comentaris13/03/2006 a les 20:02:47
#4841Tinc 1 fanfictions i un total de 1 capítols

ei k sta mul be! com sempre!!!! jeje (originalitat... a sako! xD) nu se sas k magrada mul la teva ff! espero k continuis aviat! dwww!
sok al primera! (km em passeu davant us rajo k ke na ensenyat la costa...xd)
parvati 64 comentaris13/03/2006 a les 20:59:21
#4844Encara no he escrit cap fanfiction

uooo lunalovegood, ma encantat akest capitol, i la teva FF es genial, te la curres mol!!! "Mal aprieto deja espuma", sta mu b, sembla una expressio popular dakestes d sempre, ets una craca buscant anagrames!!!. Aprofitu el comentari per donarte la rao en lo d k la Miss Xandal forever (mote de la profe d'EF, es cutre el nom, oi k si?¿, pro es lo k hay) es una p***, gilipollas, imbecil (i tts els insults k se us acudeixin...), k a mi ma posat un 5.7, encara k putser li hauria dagrair k no em suspengues, pro weno, trio la opcio insultarla, k magrada mes...XD.

P.D: Si no a escrit ningu +, sk la segona!!
P.D.D: Kina biblia, eh¿!
P.D.D.D: Jo i els meus pds...¬¬'
Avatargina 118 comentaris13/03/2006 a les 21:08:42
#4847Encara no he escrit cap fanfiction

uo!  esta molt be el capitol!! sisi la frase "mal aprieto deja espuma" esta mu b tot i q el tema traduir correctament encara no el dominem., eh?!

i amb rao la miss xandal 4ever es una inutil! a veure, el volei sense cometaris pro tot i aixi... bueno almenys el tink aprovat!! ;-)

esperu q continuis la ff aviat! (si algu no hagi comentat... soc la tercera!! XD)
Avatarlunalovegood 167 comentaris13/03/2006 a les 22:06:45
#4852Tinc 2 fanfictions i un total de 45 capítols

ei, us agrada el dibuix
? es una mica cutre pro weno, no en se mes... i jo no tinc cap anima caritativa k em faci el dibuix d la ff! si algu sofereix voluntari... si no, aureu daguantar akesta cosa... jeje, espero k us agradi el capi!
AvatarNimfadora Tonks 33 comentaris14/03/2006 a les 19:30:50
#4871Encara no he escrit cap fanfiction

q guai!!! ens has deixat amb la incognita d qi sa mort... jolines!!! sabina a veure si sabem quan Velaritzen els verbs, e? (jajaja colom q mal...) poguer no es pot dir es poder... jeje i lu de la p*** jess... jo no em puc qeixar he tret un 7,2!!!! visca. dew
Avatarronsantanna 77 comentaris14/03/2006 a les 20:45:50
#4876Tinc 1 fanfictions i un total de 15 capítols

si sabina m'agrada el dibuix!està molt currat!mal aprieto deja escuma......bé ja t'ho vaig dir del que en pensava sobre això.....però ara s'amacudeix una cosa!potser és algu que passa al bany de monitors!uouou com sigui cert.....XD!bé el capitol està molt bé continua aviat!
parvati 64 comentaris14/03/2006 a les 21:35:59
#4879Encara no he escrit cap fanfiction

eis, sabina, k ja me mirat el dibuix del paint i sta mol b... io no ho sabria fer axi ni mol menys, o sigui k no sk una opcio per ser l'anima caritativa k t fara un altre dibuix. Pro tinc un dubte...l'helena es la dels cabells curts i la silvia la d les trenes? Continua aviat am la FF, k escrius mol b!!!
Avatarginny_winky 32 comentaris15/03/2006 a les 17:38:36
#4918Encara no he escrit cap fanfiction

ei wapa multisimas gracies x dedicarme l capitul!!! sta mol b!! (com tots XD) 

ara ns as dexat am la intriga d ki s mor!!! spero k no sigui l matex k s mor al 6e llibre!!! wenu cuntinua scrivin siusplau k ets la millo!!!!