Somiar: una gran aventuramarta_ginny


Capítol 1: Un conte de fades


 

Capítol 1: Un conte de fades


Començava un altre curs a Hogwarts. Una noia d'uns tretze anys, amb els cabells castany clar i arrissats i els ulls verds, més aviat baixeta, estava desesperada buscant algú. Llavors va semblar que veia una persona, i va arrencar a córrer. Però mentre corria va topar amb un noi.

-Eh, vigila per on vas... Ethel! Què, com t'ha anat l'estiu? Unes bones vacances per França?

-Sí, James, gràcies. El bosc de les fades és genial, m'ho vaig passar súper bé...

-Una altra vegada amb la teva dèria? Mira que ets estranya, noia...

I era veritat. L'Ethel era normal, completament normal, quan la miraves. Però tenia una estranya dèria: creia en les fades. Molts se'n reien dient-li que era molt infantil, que madurés, però l'Ethel era així, i no hi podia fer res...

-Eo! Ethel! Estàs aquí?

-Ai, sí, perdona... bé, vaig a buscar les altres, que em deuen estar esperant...

En James es va quedar mirant-la. Mira que era estranya, aquella noia...

"James Sirius Potter" es va dir a si mateix " fes el favor de buscar els teus amics, que a tu també et deuen estar esperant i no t'entretinguis més, que estàs empanat..."

L''Ethel va seguir pel seu camí, i va anar a trobar l'Alex, que l'estava esperant.

-Ethel! On t'has entretingut?

-Ho sento, Alex, és que he topat amb en James i ens hem quedat xerrant...

-Ja... va, doncs ja et pots afanyar, que els meus germans m'han estat tota l'estona dient que si volen venir al meu compartiment, que si volen venir a Ravenclaw com jo i segur que no tarden en trobar-me, així que ja estem anant a buscar les altres dues.

-Pobreta. Ho sento per tu...

L'Alexandra Marley, Alex per tothom, era una noia que tenia els ulls marrons i els cabells molt negres, i els portava sempre molt curts, i era molt alta. A pesar del seu aspecte de noi, era una noia molt llesta, Ravenclaw com tota la seva família, que havia conviscut amb tres germans bessons més petits que ella, que aquest any començarien Hogwarts.

-Alex! Ethel! Estem aquí! On sou?

L'Ethel i l'Alex van mirar amunt. Van veure per sobre dels caps dels altres, una noia, Gryffindor com l'Ethel, amb els cabells castany clar com ella, però molt llisos, i els ulls blaus, de mida normal. Es veia de sobres que estava asseguda sobre les espatlles d'una altra persona, i tan l'Alex com l'Ethel estaven segures de qui era: era la Brooke, una Hufflepuff de la seva edat, morena de pell, i amb els cabells castany fosc i els ulls també foscos, bastant alta.

-Aquí! Estem aquí! Fly! Brooke!

-Ja era hora!- va exclamar la Brooke quan les va veure-. Em pensava que m'ensorrava amb el pes de la Fly a sobre! Nena, aquest estiu t'has engreixat! Tu saps quan peses?

-No, ni ho vull saber. Encara m'emportaria un disgust...

-Què, pugem al tren? Sinó no trobarem compartiment...

Van pujar al Hogwarts Express, i quan van tenir un compartiment per elles soles, la Fly va treure de la motxilla que portava a mà una capsa com per guardar animals, i la va obrir...

-Un gat! Els teus pares t'han comprat un altre gat?

-Sí! Com que els altres cinc no mel's deixen prendre, m'han comprat aquest petitó, oi que és bufó?

I ho era, era un gat blanc amb taques negres i marrons, molt petit. Totes coneixien la dèria de la Fly pels animals. Era filla de família rica, i per tant, podia tenir tots els que volia. Tenia una gran peixera amb tot de peixos de colors, n'hi havien uns 25. També tenia dos canaris, un periquito, cinc tortugues, un gos i, amb el gat nou, sis gats (NA mira que bé! Sense adonar-me'n m'ha donat 40 animals justos!). La Fly estava com una cabra, això ho sabien totes.

La Brooke, en canvi, era com si la complementés, era tranquil·la i reflexiva, i sabia escoltar els problemes dels altres, i tenia un cor més gran que tot Hogwarts sencer. Eren parts oposades, i tot i així, s'entenien perfectament.

L'Alex era de les que sempre ho fan tot ràpid, sense parar-se a pensar què poden dir els altres, i si deia que aconseguiria una cosa, l'acconseguia i ja està. Tenia un caràcter una mica sec de vegades, però era una gran persona. Tirava en segons quines coses a assemblar-se a un nen, però és clar, qui no hi tiraria tenint tres germans?

L'Ethel era força tímida, però es portava bé amb tothom, bé, amb tothom no, però això ja ho veurem més endavant. Era la típica noia somiadora que somiava en un altre món ple d'éssers fantàstics, sobretot fades, la seva gran dèria. No en va era la filla de la Luna Lovegood... o més ben dit, Luna Cross, després de casar-se amb en Rolf Cross. L'Ethel tenia un germà gran, en Lorcan, i una germana petita, la Lysander (NA això de Lorcan no és còpia de la ff de l'Agatha Black, està a l'arbre genealògic que podreu trobar a la web de la JK Rowling). Tots eren rossos amb els ulls blaus i grossos com la seva mare, menys ella, que tenia els cabells castany clar i els ulls verds com el seu pare. Ara, que de caràcter tirava més cap a la seva mare.

-Mireu qui hi ha per aquí! Vaja, vaja... què hi fan unes flors tan boniques com vosaltres soles i marginades?

-No ens cal el teu consol, Potter, que estar marginades ja ens va bé, si no us hem de veure!

-Em pensava que ens estimaves més, Alexandra.

-O em dius Alex o et quedes sense entrecuix, m'has entès bé, Louis Weasley? (NA sí, fill de la Fleur i en Bill!)

-Quina por que ens fas... i tu com estàs, Fiona?

-Fly, per la teva informació, i estava genial abans que vinguessis a tocar els nassos, Mike.

-I les nostres estimades Brooke i Ethel, com estan?- va preguntar un altre noi.

-Em pensava que estimaves més la teva vida, noi.

-Mireu! Si la tranquil·la i plàcida Brooke ens està desafiant!

-No ho dic per mi, ho dic per aquestes dues, que com no calleu us maten, Jake Vincent- va contestar la Brooke, senyalant l'Alex i la Fly, que ja es petaven els ossos de les mans.

-Farem papilla...- anaven murmurant.

En aquell moment, entrant per la porta i evitant algun disgust, va entrar una noia baixeta, que portava ulleres, amb els cabells rossos i els ulls blaus, que aquell any faria primer. Portava els cabells recollits en dues cues.

-No cal barallar-se, segur que això ho solucionarem, vosaltres quatre, fora, i jo haig de parlar amb la meva germana, Ethel, escolta, que no m'ha quedat clar, quina és la residència bona?

-No hi ha cap residència més bona que una altra. Només no anar a Slytherin ja és anar a una bona residència... jo vaig a Gryffindor, el Lorcan va a Ravenclaw, i la nostra mare també hi va anar, què importa? L'important és que hi estiguis bé...

-D'acord, vaig cap al compartiment, moltes gràcies, noies!

Quan se'n va haver anat, l'Ethel va preguntar:

-I tu, Fly, no et vols presentar a les proves de Quidditch?

-Qué va... per molt que em digui Fly volar sense saber segur que no cauré no és lo meu... m'encantaria volar, però amb lo patosa que sóc... eh que m'entens?

-Seh, és clar, jo tampoc m'hi apunto...- va fer la Brooke.

-Jo sí!- va dir l'Alex- Serà una gran oportunitat per batre'm amb l'Ethel, no trobeu?

-I està bastant clar qui guanyarà, no?- va fer l'Ethel.

-Sí, jo ho tinc molt clar...- va contestar l'Alex-. No ens podrem batre en duel perquè jo seré batejadora, i tu encistelladora, eh que m'entens, Ethel?

-L'Ethel al mateix equip que en Potter... com riurem si no es pot controlar...

L'Ethel va bufar. Era normal, si en James es posava pesadet ella no aguantaria i se'l carregaria...

Algú va entrar per la porta. Eren tres nens alts, amb els cabells negres i els ulls castanys, no s'assemblaven gaire de fesomia, però portaven els cabells tallats idènticament i una túnica idèntica sense escut encara perquè aquell any començaven a Hogwarts. Eren en Sam, en Kim i en Tim, els tres germans de l'Alex.

-AAAAAALEEEEEEEX! T'estavem buscant, on eres?

-No m'he mogut d'aquest compartiment en tota l'estona...

-Volem seure amb tu.

-NO, ene o, que potser sou sords? Pesats!- va dir l'Alex.

-Tossuda!- van contestar els tres bessons, i se'n van anar cap a un altre compartiment. Al cap d'un moment, un dels tres va treure el cap per la porta i va dir:

-Per cert, Fly, ta germana és estúpida.

-Això no és cap novetat!- va dir la Fly un cop se'n va haver anat.

La germana de la Fly, la Sabrina, un any més gran que elles, era rossa amb els ulls blaus, i sempre tenia molt d'èxit entre els nois, la veritat és que era molt guapa. En el fons era molt simpàtica, però amb el temps i amb les amigues que tenia, s'havia anat tornant creguda.
-I aquí torna a estar Hogwarts, que com sempre, ens obre les portes de l'ensenyament!

-Tu sempre tan poètic, eh, Potter?

-No ho saps prou, Cross, no ho saps prou...

-James! Deixa-les estar ja, pobretes, segur que ja s'han afartat de tu!

-Hola, Albus, jo també t'estimo molt!

-Ethel! Fly! Com esteu? I vosaltres, Alex, Brooke?

-Genial, Albus, i tu? Has aguantat tot l'estiu amb en James?

-Alguna o altra broma estúpida m'ha fet, però segueixo viu, que ja és molt!

Van entrar al Gran Saló, com moltes altres vegades ho havien fet. Estaven contents de tornar a ser a Hogwarts. Era la seva segona casa.

-Bé, noies, ja ens veurem, jo m'en vaig cap a la taula de Hufflepuff!

-I jo cap a la de Ravenclaw, fins després!

L'Ethel i la Fly van seguir cap a la taula de Gryffindor. No, merda, al cap d'un moment els cinc Gryffindors nois del seu curs van anar a seure al seu costat. Eren en James Potter, en Louis Weasley, en Mike Bennet, en Jake Vincent i en Robert White.

-Què, esperant la tria? Ah, és veritat, que la Lysander Cross, la germana de la nostra estimada Ethel, també arriba aquest any... ja la podràs aguantar, si ve a Gryffindor?

-Si t'he pogut aguantar a tu, Potter, dóno per suposat que l'aguantaré a ella sense cap problema- va dir l'Ethel tranquil·lament.

-Ja, ho hem pillat, ja marxem...

Quan van haver marxat al seu costat es van asseure els dos cosins inseparables: l'Albus i la Rose, no els podies separar ni en pinces, i també en Sergei, un nen rus, i la Soline, una nena francesa, que sempre anaven amb ells.

-Què, diferent del primer any, no?

-Sí, la veritat és que sí... La teva germana entra aquest any, no, Ethel?

-Sí, però veig molt possible que vagi a Ravenclaw, amb el cervell que té...

-No té res a veure, tu mira la Rose, està a Gryffindor... i coneixes prou bé el seu cervell.

-Au, calla, tampoc és res gaire impressionant...

-Que no, diu! A veure- va fer la Soline-, què vas treure a l'examen de Transfiguració?

-Un 120 sobre cent!- va respondre en Sergei per ella.

-Ja, però al d'Història de la Màgia...

-Cuidado, la senyora va treure un 99,9 sobre cent!

-Va, calleu, que el barret que tria ja comença a xerrar...
Després d'una llarga cançó del barret que tria, amb la qual en Sergei (com sempre) es va adormir, va començar la Tria de veritat...

-Aline, George!- que va anar a Hufflepuff. La següent nena, que es deia Helen, va anar a Gryffindor.

-Sergei! Fes el favor de despertar-te!

-Què? Ja és de dia? O estem a la classe d'Història de la màgia? Albus, tio, ho sento, m'he adormit a mitja classe una altra vegada...

-Que no, empanat. Estem al mig de la Tria...

Dos de seguits a Slytherin, un a Ravenclaw, un tal Frank Boot, i la tria anava seguint, fins que va ser el torn d'una nena que feia una cara d'espantada, amb els ulls molt grossos i blaus, que ressaltaven sobre la seva cara encara que estiguéssin amagats darrere d'unes ulleres, i els cabells rossos i fins recollits en dues cues.

-Cross, Lysander!*El bosc de les fades queda lluny de la ciutat

nimfes, follets i nans se la miren, ai, pobres humans...

Zona arrecerada del terrible infecte urbà

L'última fada encara juga sota el bosc de l'arç...*No sé què faré d'aquesta ff, només sé que he penjat un capi, i que si espereu que actualitzi gaire sovint, aneu errats, perquè estic escrivint una altra ff molt més en serio, si la voleu llegir per mi encantada!

Dedico aquest capi a la Marta 2, perquè sense Marta 2 no hi ha Marta 3!

1 pto a tothom


Marta