Les hereves dels germans Weasleylunalovegood


la 1a prova


-GRIFFINDOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -les bessones, indignades, van començar a xiular, mentre el Robert s'ho mirava amb cara d'empanat.

-Però com pot ser! -van explotar (colom, colom!) les bessones.

-Això és impossible! -va cridar la Gina

-És un frau! -va xisclar la Clara, demostrant que estava del tot recuperada. Per sort a més d'elles hi havia molta més gent de Griffindor que cridava. No obstant la sra Xiuxiu (a qui a partir d'ara direm Teresa (s'ha de pronunciar en castellà, e?)) si que les va sentir i no en va estar gaire contenta...

després de que la Hillaria s'hagués assegut a la taula de Griffindor i hagués estat tocant els coll*** a tots els del seu curs amb coses tontes (com per exemple que volia que li diguessin Hill i al seu germà Lane) durant l'hora de dinar. Finalment va arribar el moment que tots esperaven amb candaletes: el moment de passar la 1a prova. Les 10 parelles van anar fins a la sala en què s'havien reunit uns anys abans els triats pel calze de foc i allà els bessons i el Lluís els van explicar què havien de fer. Cada parella va donar un exemplar del seu caramel casolà i va rebre una targeteta amb els noms dels participants i el del caramel. Les bessones però no es van estar de preguntar als bessons com era que havien aconseguit els dos Xiuxius fer-los riure.

-Ah, ens van fer pena... -va fer el George.

-Sí, ens van fer gràcia veure'ls, de tan patètics que eren -va riure el George i tots dos se'n van anar. Un cop repartides les targetetes els bessons i el seu amic els van manar que es quedessin a dins i van sortir al gran saló per dir unes paraules, que van ser rebudes amb grans ovacions. Va ser llavors que van cridar amb una veu de tro que va fer retrunyir les parets del castell:

-Jana Abat i Susanna Ossos (abans li havia posat graners perquè em pensava que es deia Susan Barns però es veu que es diu Susan Bones -va fer aquesta veu i les dues noies van desaparèixer per la porta que duia al saló. Les bessones estaven molt nervioses, però ho van dissimular molt bé ja que no volien donar possibilitats a l'Hermínia perquè es rigués d'elles. El que sí que tremolava amb força era el Nil, que estava molt i molt nerviós. Les bessones van ser les següents. Quan van sortir al saló la taula de Griffindor va esclatar en aplaudiments. Van veure com la Jana i la Susanna estaven assentades en un petit sofà i tenien un cartell al davant que deia:

Jana Abat i Susanna Graners, 6è, Huflepuff

7,8-6,9-3,7

18,4

(ho he hagut de sumar amb calculadora, estic fatal!)

Feien cara de no estar gaire contentes. Al seu davant hi havia una nena de primer de Ravenclaw que tenia la cara molt vermella i els cabells de color ros platí massa llargs que li arribaven fins als peus i li feien unes quantes voltes al voltant de les sabates. A les bessones se'ls va escapar el riure. Segurament havien intentat fer un caramel que fes créixer el cabell a voluntat, i canviar de color quan un ho volgués, però no els havia sortit gaire bé perquè es veia que la nena feia molts esforços innecessaris per fer que el cabell li parés de créixer.

Les bessones es van asseure al sofà que hi havia al costat del que ocupaven les dues noies i se'ls va acostar una nena.

-Hola, Helena, hola, Sílvia -va fer la Joana- vinc a provar el vostre caramel.

Els bessons van anunciar els seus noms i el cartell que hi havia a sobre les bessones es va il·luminar mentre s'hi veia:

Sílvia i Helena Aran, 5è, Griffindor

elles van somriure i van allargar el caramel als bessons, que el van observar amb deteniment mentre el silenci s'apoderava de la sala. Finalment van exclamar:

-Oh, sí, caramel de sang, a veure què tal està. Mmm, Joana, per favor? -la nena va apropar-se als bessons amb pas divertit i es va col·locar el caramel a la boca. De sobte va retrunyir un tro i la pell de la Joana va tornar-se d'un to lleugerament verdós. Els ullals li van créixer fins a adquirir la mida de dos dits i es va sentir una música:

Sang, sang, força sang,

sang, sang, força sang,

quan toquen les dotze de la niiiiiiiiiiiiiiiit

força sang, mai fa mal, si és vermella o blava tan se val!!!!

creus, creus, res de creus,

alls, alls, fora els alls,

quan toquen les dotze de la niiiiiiiiiiiiiiiit

són el nostre enemic i en veure'ls se'ns arronsa el melic!!!! -les espelmes que il·luminaven la sala es van apagar i de sobte la Joana va començar a volar sota la llum de les estrelles i la lluna plena.

-les nits de lluna plena,

quan refila el mussol,

amb la capa a l'esquena

els vampirs fem el vol.

ens passem tot el dia,

ficats dintre un taut

i amorós ens vigila

un criat geperut!


De cop la Joana va caure sobre un sofà amb un esglai per part de la professora i tothom es va posar a riure. Els bessons van somriure i unes xifres van aparèixer com per art de màgia al seu cartell.

9,8-8,9-1,2

19,9


aket capi (visca,visca, el 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ole, ole, estem tots a casa meva celebrant-ho!, olé,olé! visca, visca!)
el dedico a tots els k an vingut a casa a celebrar el 20 capitol i a tots els k seguiu la ff! visca, soc feliç!!!! i nomes em falten 2 capitols x acabar el llibre! visca hp i hpfc!!! a10 i fins el 21!!!!