Proposta: Escriure articles de Harry Potter

Fòrum on pots enviar missatges de temes en general, que no puguis classificar a les altres categories.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Bloquejat
Carles
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 73
Membre des de: dc. jul. 11, 2007 11:26 pm

Proposta: Escriure articles de Harry Potter

Entrada Autor: Carles »

Doncs això, no sé si coneixeu el que és la Viquipèdia, però potser si la coneixeu si dic "Wikipedia" potser si que us sona. Doncs la Viquipèdia és el nom que rep la versió orificial de la Wikipedia en català (http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada) . I ara direu, per què ens dius això? Doncs per què jo hi participo creant articles, i fent traduccions d'altres idiomes hi he cregut que seria interessant que us preguntes si em podíeu ajudar.

Acaben de crear un projecte per diversos usuaris, anomenat "Harry Potter" (http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Harry_Potter), i el que es proposen es crear, ampliar o traduir articles sobre Harry potter que actualment són molt merda! Normalment jo no col·laboro escrivint articles d'aquesta temàtica sinó d'altres temàtiques, però al veure Harry Potter no m'hi he pogut resistir.

El que us proposo que us hi apunteu, i m'ajudeu i ens ajudeu a tenir un bons articles de tots d'articles de l'univers de harry potter. Si us hi animeu podriem començar traduint els articles en llengua anglesa, que sé que teniu nivell (sinó no haguéssim pogut traduir el HP7 jeje) i podriem aconseguir tenir la màxima informació de l'univers Potter en català a la xarxa! Que us sembla?

Jo vaig començar ahir millorant l'article de Hogwarts (http://ca.wikipedia.org/wiki/Hogwarts) traduint-lo d'un formidable article de la wikipedia en anglès de Hogwarts (http://en.wikipedia.org/wiki/Hogwarts).

Si algú s'anima els puc explicar de com va tot i això hi fer un mini curs per saber com saber-ho fer anar, tot i que tots els col·laborem allí esterem encantats d'ajudar.

Si ningú s'anima potser m'haureu d'ajudar a posar bé els noms oficials en català (segons versió Pàmies) dels personatges de Harry Potter, que jo no me'ls sé si partim de la versió anglesa.

Jo crec que és un proposta interessant.

Carles
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 73
Membre des de: dc. jul. 11, 2007 11:26 pm

Re: Proposta: Escriure articles de Harry Potter

Entrada Autor: Carles »

A per cert la definició de la viquipèdia és:

La Viquipèdia és el terme utilitzar per a designar l'enciclopèdia editable i lliure escrita íntegrament per col·laboradors voluntaris des d'Internet.

Bloquejat