Pàgina 1 de 1

No obriu cap MP d'un tal Gruñi!

Publicat: dj. jul. 26, 2007 8:30 pm
Autor: Padfoot
Ho sento molt gent...tenim un usuari graciós que s'ha dedicat a enviar Missatges Privats explicant el final del setè llibre. No sé quants n'ha enviat ni aquí, o sigui que els que no heu llegit l'últim llibre aneu en compte...quan vingui en Jomast intentarem esborrar els missatges de la base de dades per evitar que s'espoilegi el mínim de gent possible però fins llavors l'únic que puc fer és banejar-lo perquè no n'envii més, però els enviats ja ho estan... :?

Publicat: dj. jul. 26, 2007 11:46 pm
Autor: ivi_potter
MERDA!

jo he llegit un ff del tal gruñi... era el final?
Ostia pues de moment m'ha agradat... i tampoc reveleba una cosa possible! Pero no fotis que era l'original... si pillo el tal Gruñi l'escanyo!!! :evil: :evil: :evil:


Hi ha mala gent al mon....

Publicat: ds. jul. 28, 2007 11:11 am
Autor: JoTGi
Padfoot, tenint accés a la base de dades del fòrum PHPbb podeu revisar i eliminar els missatges privats d'aquest usuari que continguin spoilers. Si us puc ajudar d'alguna manera, ja m'ho direu.
(ja sé que per aquí no em coneixeu gaire, però entro mooolt sovint ^^)

Publicat: dl. jul. 30, 2007 10:25 am
Autor: Padfoot
Ara ja ho hem fet JotGi, però el missatge es va posar per prevenir la gent que no l'obrís fins que tinguessim temps d'avisar en Jomast que és qui sap fer això d'esborrar els MPs de la base de dades...i de pas ja s'avisa a tothom que vagi en compte amb MPs sospitosos per si torna a passar alguna altra vegada...

Publicat: dl. jul. 30, 2007 3:59 pm
Autor: JoTGi
Padfoot ha escrit:Ara ja ho hem fet JotGi, però el missatge es va posar per prevenir la gent que no l'obrís fins que tinguessim temps d'avisar en Jomast que és qui sap fer això d'esborrar els MPs de la base de dades...i de pas ja s'avisa a tothom que vagi en compte amb MPs sospitosos per si torna a passar alguna altra vegada...
Perfecte, perfecte. A mi no me'n va arribar cap :)
Ho dic perquè si mai necessiteu alguna cosa, puc ajudar :) (l'HpConan té el meu msn ;) )