Què serà de la web?

Aquí envieu tots els temes relacionats amb el lloc web.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
LunaBlack_Lovegood
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1414
Membre des de: dc. nov. 10, 2004 1:00 am
Nom: Tània
Ubicació: Badalona (BCN)
Contacta:

Entrada Autor: LunaBlack_Lovegood »

Però si encara keden tres pelis, d'aki a 4 anys es faran totes?? No ho crec...u_u
A més, com a mínim fins que surti el DVD de "Harry Potter 7" (kin coi de títol serà??)...I d'aixpo falta molt, no cal preocupar-se pas!! :wink:

Avatar de l’usuari
Uriel Michaels
M.A.G
M.A.G
Entrades: 308
Membre des de: dj. des. 01, 2005 9:43 pm
Ubicació: Hogwarts

Entrada Autor: Uriel Michaels »

Jo penso que Harry Potter és un mite en la historia de la literatura...i cada cop que penso que arribarà un dia que la saga de llibres i de pelicules s'acabará, em poso trista, pero d'alguna manera em sento bé per dins, perque se que probablement haurè llegit una de les sagues més mmm....(no se com dir-ho, ja m'enteneu...es qu és tan xula la saga que hauriem d'inventar un adjectiu per definir-la... :happycry: )impresionants de la història. :happycry: :happycry: :happycry: :happycry: :happycry: :happycry:

pd: Què profund :happycry: :happycry: :cry: :cry:

Avatar de l’usuari
Reusenca
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 162
Membre des de: dl. març 28, 2005 6:49 pm
Rang: *GaNxEtA*
Ubicació: Reus

Entrada Autor: Reusenca »

No pensem en això encara, que falten un munt d'anys, serem tan vells, fins al 2009 encara queden 4 anys.....no, més aviat 3. Ostres ja seré major d'edat. :twisted:
No crec pas que abandonem la web no??? O si?? Bé és igual, serà millor que la disfrutem ara que la tenim. :ballar: :pc:
ImatgeImatgeImatgeImatge

Avatar de l’usuari
Uriel Michaels
M.A.G
M.A.G
Entrades: 308
Membre des de: dj. des. 01, 2005 9:43 pm
Ubicació: Hogwarts

Entrada Autor: Uriel Michaels »

es veritat... hem de viure el dia a dia :happycry: :happycry: !!!! XDDD :lol: :lol:

-sandra-
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 292
Membre des de: dc. nov. 16, 2005 6:26 pm
Ubicació: Girona y Zaragoza ^.^

Entrada Autor: -sandra- »

llewellyn ha escrit:jajajajjaaj home però encara falta molt no? que pessimistes...morirem tots! però vaja...quan tot s'acabi jo ja seré adulta (tot i que tècnicament ja ho sóc) i...no sé si tindré temps...snif
1r: sembla que falti molt perquè s'acabi, però quan hi arribem ja em diràs algo (espero que siguem amigues íntimes i que tant tú com jo ens haguem casat amb multimilionaris wenarros que ens mimin :heart: (és conya, odio ser mantingudaaaaaaaaaaaaa, és una de les coses que més tírria em donen a la vida, mentre tingui capacitat mental suficient, viuré del meu treball, no dels diners que em regalin (que no vol dir que no accepti una ajudeta :lol: )weno, que se m'en va moltíssim :boig: :wall: :riure: )))

2n: ja sé que morirem tots, però abans espero haver acabat els llibres :P (vaig llegir una notícia molt trista a l'especial del fotogrames de Harry Potter que deia que una nena tenia leucèmia i va demanar per carta que la Rowling li expliqués el final de la saga abans de morir, i la resposta va arribar dos dies després de la seva mort :( :cry: és molt trist, em va fer molta pena)

llewellyn ha escrit:walaaa això és un complot!! entre tu i la sandra em fareu perdre credibilitat xD...amb lo bona nena que sóc...
:lol: :lol: :ballar: :ballar: Sí, al final et venceré i recuperaré el meu orgull :riure: :riure: :clap: :clap: :clap: Visca la Sandra :clap: :clap: :clap: :lol:
Sisplau, si algú li agrada One Piece, que passi per aquest fòrum que està molt moix :(

Avatar de l’usuari
llewellyn
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 167
Membre des de: dv. juny 17, 2005 1:29 pm
Ubicació: prop de bcn

Entrada Autor: llewellyn »

jajajajjajjaaj no sandra, per molt que t'agradi guanyar-te la vida eeeh, si et cases amb un home guapo, ric i intel·ligent segur que et deixes mantenir, sinò que li diguin a la Leti!! però tranquila, de totes maneres, no trobaras mai un home guapo, ric i intel·ligent perquè no existeixen i si mai en tens algun a prop, desenganya't: o està casat, o és gay o alguna de les 3 virtuds abans anomenades falla... :mrgreen:

Avatar de l’usuari
Roser
Conseller/a d'afers màgics
Conseller/a d'afers màgics
Entrades: 849
Membre des de: dj. jul. 28, 2005 12:35 am
Ubicació: Calella

Entrada Autor: Roser »

Quina pena que m'ha fet llegir això.... hus... ja penseu en quan s'acabarà? Si jo encara no us conec (en persona)!!!
Mmm ho sento si sóc pessimista, però algún dia la web anirà decaient... perquè la saga Harry Potter s'haurà acabat i els dubtes seran resolts (espero). Així que ja no tindrem més tema per comentar de Harry Potter. To i així espero que es continuint fent quedades i que xerrem pel msn.
PD: La llewellyn té tota la raó del món dient això de que no existeixen aquest tipus d'homes...
la c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-sandra-
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 292
Membre des de: dc. nov. 16, 2005 6:26 pm
Ubicació: Girona y Zaragoza ^.^

Entrada Autor: -sandra- »

Jooooo :cry: :cry: No m'amargueu l'existència :cry: Ja sé que no existeixen, però somniar és gratis 8) :lol:

PD: encara que estigués forrat fins les tranques, treballaria, sinó que faria tot el dia dintre casa? Al principi intentaria tenir fills amb l'home dels meus somnis :mrgreen: :wink: Però al final la passió s'acaba i què faria allà a la mansió fotuda, rodejada de gent hipòcrita que comenta que es compra roba amb el dibuixet del cavall...? A mi m'agrada ser, no pobra, però amb el meu sou no sóc rica ni molt menys, però sí de viure de mi mateixa i poder administrar-me :ballar: :ballar: Visca l'emmancipació (llàstima de les monges :riure: :riure: )

PD2: m'he emancipat, però de moment visc amb monges, així que no he millorat gaire :( però ja tinc futures companyes de pis per l'any que vé, en el que seré lliure :lol: :lol:
Sisplau, si algú li agrada One Piece, que passi per aquest fòrum que està molt moix :(

Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

Mira -sandra- el que faries en la mansio es el que fariem tots a lteu lloc fotre-li banyes i gaudir dels plaers de la vida.

Si t'emmancipes enhorabona espero que en gaudeixis tot i que jo no em veig anant a la meva.

Avatar de l’usuari
Jomast
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1292
Membre des de: dg. nov. 10, 2002 1:00 am
Rang: Tècnic
Contacta:

Entrada Autor: Jomast »

No entreré al tema de sobre pk vaig per feina.
A veure, sempre decau la pàgina, sempre podem continuar aquesta,... potser amb uns fòrum més reduits i tal, però que quedi constància, no sé si recordeu que durant mig an vaig actualitzar setmaan setmana i no venia ningú, la meva força de voluntat no us la ni podeu imaginar :mrgreen:

Però de moment tenim corda, si renovo els dns.. :P

Avatar de l’usuari
Aralforn
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 127
Membre des de: dc. juny 30, 2004 7:00 am

Entrada Autor: Aralforn »

Tingueu en compte que hi havia webs de El Senyor dels Anells molt abans que existíssin les pel·lis i que encara n'hi ha. El mateix amb Star Trek, que encara hi ha webs tot i que la sèrie no es segueix tant i no es fan pel·lis de fa temps. I el mateix amb Star Wars; la saga ja està acabada, però veureu com de webs no en falten!

El que passarà amb Harry Potter és que hi haurà les webs mitòmanes que seguiran parlant del mite, fent trobades, veient les pel·lis, comentant els llibres, fent fan-ficcions i comentant cada novetat relacionada que surti (des de ninots de col·leccionista a productes derivats). Segurament hi haurà menys visites, però serà un lloc de referència cada cop que algú busqui informació sobre Harry Potter, i el que passarà és que s'hi aniran penjant, per exemple, reportatges, treballs de recerca, guions dels films en català, tot allò que els aficionats siguin capaços de fer sobre el que els agrada. En el sentit optimista, això és el que hauria de passar (perquè acostuma a passar habitualment a diversos casos similars de sèries que s'han cancel·lat i han quedat mitificades o similars). Una altra opció és crear una pàgina d'amants de la fantasia en català i que aquest HPFC romangui com una subpàgina d'aquesta, amb el mateix tipus de gent seguint-hi.

Que desaparegués seria molt trist. Ha aconseguit unir gent molt diversa per primera vegada i en motiu d'un producte en català que ha colpit a molts lectors. Fins ara Internet només unia grans grups d'aficionats en espanyol o anglès, i el català ja anava sortint-hi però sense cap web productiva de fans com aquesta. És el primer cas en català que Internet recull en aquest sentit. És un cas per no oblidar i per desitjar que es repeteixi sempre.

Apa, alegria alegria! El sentit de la vida el saben els Monthy Python i es resumeix ràpidament; viu la vida amb la consciència i humor que en el futur te'n puguis sentir orgullós. Deixar-te envair per cert surrealisme nostàlgic serveix de molt, en aquest cas.
ARALFORN

"L'etern aprenent d'aventurer sota un cel d'acer"

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

Dios, Aralforn, què maco. :mrgreen:
M'he emocionat. ^^

A veure... El que deia abans... ELFenomeno era una web molt bona d'El Senyor dels Anells que ha decaigut, naturalment.... Però dia a dia van posant notis d'ESDA.... I reportatges... I anàlisis... I tal. Mai es queden sense temes. ^^
Amb Hp passarà igual, co,m dieu per allà dalt... ^^

-sandra- ha escrit:2n: ja sé que morirem tots, però abans espero haver acabat els llibres (vaig llegir una notícia molt trista a l'especial del fotogrames de Harry Potter que deia que una nena tenia leucèmia i va demanar per carta que la Rowling li expliqués el final de la saga abans de morir, i la resposta va arribar dos dies després de la seva mort és molt trist, em va fer molta pena)
Ostres, sí... :cry: Mare meva... I la Rowling va posar el seu nom al Calze de Foc, és una de els alumnes de primer que seleccionen... T_T :heart:
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
Laura Terré
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 152
Membre des de: ds. juny 18, 2005 10:22 am

Entrada Autor: Laura Terré »

estava esprant que algú treiés aquest tema, jo crec k HPFC continuarà per sempre o almenys estarà a la nostra ànima, no amb ttanta força però seguirà estant amb nosaltres... :boohoo: no amb tanta força com ara però...

m'ha quedat molt poètic o k? :mrgreen:
Imatge

Avatar de l’usuari
Gemms
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 147
Membre des de: dc. set. 29, 2004 7:00 am
Nom: Gemma
Ubicació: Vilanova i l Geltrú: mooolt a prop de la platja. Es pot dir que és casa meva XD

Entrada Autor: Gemms »

La pàgina no pot morir!! Dins aquesta web es parla d'altres coses que no són de HP i amés de HP ni ha per rato, que dic rato, per tempsssssss. A mé jo fa poc que hi sóc i si es morís no me´s perque s'ha acabat HP no podria ser.

Per cert -sandra- jo també tinc el suplement del fotogramas i vaig plorar (una mica)

QUE NO MORI LA PÀGINA WEB
VISCA HPFC
-No es preocupi, professor Dumbledore.
-No em preocupo, Harry, perquè vaig amb tu.

Avatar de l’usuari
Uriel Michaels
M.A.G
M.A.G
Entrades: 308
Membre des de: dj. des. 01, 2005 9:43 pm
Ubicació: Hogwarts

Entrada Autor: Uriel Michaels »

luna Lovegood ha escrit:Jo penso que Harry Potter és un mite en la historia de la literatura...i cada cop que penso que arribarà un dia que la saga de llibres i de pelicules s'acabará, em poso trista, pero d'alguna manera em sento bé per dins, perque se que probablement haurè llegit una de les sagues més mmm....(no se com dir-ho, ja m'enteneu...es qu és tan xula la saga que hauriem d'inventar un adjectiu per definir-la... :happycry: )impresionants de la història. :happycry: :happycry: :happycry: :happycry: :happycry: :happycry:

pd: Què profund :happycry: :happycry: :cry: :cry:
i , evident ment, tb em sento b x dins xk hauré esta membre d'una de les millors webs de hp!! :happycry: :wink:

Respon