Notícies Periòdic Profètic

Aquí envieu tots els temes relacionats amb el lloc web.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Notícies Periòdic Profètic

Entrada Autor: Agatha Black »

Les moderadores hem estat parlant de l'apartat del Periòdic Profètic de la web (on, com ja sabreu, hi pot enviar notícies tothom que ho vulgui). Perquè quedi una mica clar com funciona i no hi hagi malentesos, us expliquem a continuació la normativa de les notícies:

En primer lloc, com que aquesta és una web de Harry Potter, les notícies han d'estar relacionades amb Harry Potter directament. Què vol dir, això? Que no es posaran notícies sobre la J.K. Rowling si no estan relacionades amb aquest tema, ni sobre llibres del Cormoran Strike, ni pel·lis del Daniel Radcliffe, etc. Per a tots aquests temes, evidentment, es poden obrir converses al fòrum, però no n'acceptarem notícies a l'entrada principal. Sí que es poden fer notícies, en canvi, de temes relacionats amb Harry Potter encara que no siguin llibres o pel·lis, com exemple: Pottermore, musicals de Harry Potter, llibres o pel·lis de temàtica de Harry Potter encara que no siguin de la Rowling, l'obra de teatre que es farà, etc. Perquè quedi clar: Directament relacionat amb Harry Potter.

Tampoc no posarem més notícies de la Copa Interresidències per dos motius: 1) perquè ho féssim, ho hauríem de fer sempre, i al final la notícia quedaria una mica curta i ximple, sempre seria la mateixa frase, i 2) perquè ja es veurà de sobres qui ha guanyat quan s'entri a la web, com hem pogut comprovar. Pensem que aquesta vegada ha estat bé fer-ne una perquè era la primera i perquè realment va ser molt emocionant i aferrissada, però ja no cal que en fem més.

Es va parlar de fer "mini-notícies" sobre els aniversaris dels personatges de Harry Potter, però al final hem quedat que posarem un mini-calendari que ens alertarà dels aniversaris del Harry, el Ron, l'Hermione i companyia a la pàgina principal, així que ja n'hi haurà prou. No s'acceptaran notícies-felicitacions.

Veureu que, si envieu una notícia, no es publicarà directament, sinó que quedarà "pendent". Quan s'enviï una notícia (tant si l'escriviu vosaltres com alguna de nosaltres), les moderadores la llegirem per comprovar que compleixi els requisits que hem explicat, que estigui ben redactada i que no hi hagi faltes d'ortografia. Si està tot bé, es publicarà. Si falla alguna coseta, probablement us la retornarem explicant-vos si s'hi ha de fer algun canvi (però es publicarà quan estigui llesta). Si la notícia no compleix les normes, no la publicarem, però sí que us enviarem un MP explicant-vos per què. Esperem que si això passa sigueu comprensius, perquè precisament estem posant aquest post perquè no hi hagi malentesos, ja que ens sabria greu que algú dediqués temps a escriure una notícia per guanyar punts i al final no serveixi per a res.

I això és tot! Preguem que quan escriviu una notícia tingueu en compte tot això i esperem que us animeu a fer-ne ben aviat! ^^

Atentament,

L'Alt Comandament d'HPCat :lol2:
Imatge

Respon