Clica per veure la imatge a mida completa

Plimpi

Aquesta colònia de plimpis participa al segon Concurs de dibuix de Bèsties Fantàstiques

Favorits: Afegir a favorits
Nom de l'àlbum:Antares_Black / Fan Art
Paraules clau: / Concurs / Fanart / Plimpi
Data de creació:10 de Setembre de 2019
Dimensions:2263x 1792 píxels
Visualitzat:20 visites
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3774

Comentari 1 a 5 de 5
Pàgina: 1

Antares_Black   [10 de Setembre de 2019 a les 09:35 PM]
Aquest és el meu plimpi (el principal del centre amb tota la patuleia que l’acompanya!! xD).

Vaig intentar fer encaixar totes les característiques de la descripció (peix esfèric i pigallat, dues potes llargues que acaben amb peus membranosos, llacs profunds, dieta de cargols de mar, «en cas que hi hagi banyistes els mossegarà els peus i la roba». Les criatures aquàtiques el consideren una plaga, un nus a les seves potes elàstiques) i donar-li un toc divertit i personal.

Pel que fa els colors, són pura aportació individual: hi teníem llibertat total. Les taques me les imaginava marrons, però el cos d’alguna manera blavós... Però d’alguna manera això no lligava gens, així que vaig decidir fer-li les aletes i les membranes dels peus en blau i mantenir el to marronós i ocre cremós per la resta del cos. Trobo que li donen un caràcter especial!

Em va costar fer la profunditat del fons, així que al final vaig optar per una imatge. I, com que veig que els altres també ho heu fet, no em sento tan malament hahaha No vaig trobar una imatge adequada que tingués gaire vegetació... i queda un xic desert... Però suposarem que la gent de l’aigua queda oculta per la plaga dels plimpis! XD

Acceptaré de bon grat que em digueu que el plimpi de sota a l’esquerra sembla un monstre afamat... A mi també m’ho sembla i fa por i tot. Em vaig plantejar d’eliminar-lo, però és que m’agrada molt el número set ^^’

Aquesta frase («en cas que hi hagi banyistes els mossegarà els peus i la roba») em va donar molt de joc per introduir-hi l’element còmic, que trobo que en els meus dibuixos brilla per la seva absència xD Així que hi vaig afegir aquest banyista que és a punt de ser queixalat per un plimpi que hi neda directe, i que a més porta el banyador més friqui del món! hahahaa

Espero que us agradi i ja me’n direu el què!

A la resta de participants: Molta sort! Que veig que tots són molt diferents i originals!! Ja us els comentaré!

Fins aviat!

PD: Ja sé que els peixos no tenen parpelles, però ajuden molt a l’expressió i em permetreu que em pregui la llicència d’inventar-me-les per un peix tan especial com el plimpi!
Unapersona   [11 de Setembre de 2019 a les 08:39 PM]
Ei! Que divertits que t'han quedat! M'agrada molt la combinació de colors, marró i blau per les aletes; quan els estava fent jo també volia posar-hi algun element blau o verd, però no acabava de veure com fer-ho. Els ulls així més "humanitzat" queden molt bé, i els donen un punt de més humor per... bé, per la cara de peix que fan Razz

T'he d'agrair que hi deixessis el plimpi afamat, perquè és el meu preferit. Els ulls mirant en totes direccions i agafant el cargol de mar com si fos un gelat... has clavat l'expressió de "monstre dels gelats" i m'encanta. Parlant de detalls divertits, la cara de gripau del que té les cames lligades també fa molta gràcia, així com el detalls de les línies de cul del banyista. Pobret xD

El detall d'incorporar tota la informació que en tenim està molt bé, també. No m'esperava menys de tu, clar, però sempre està bé mencionar-ho.
Arwen Black   [12 de Setembre de 2019 a les 09:03 PM]
Que graciosos! El meu preferit és el que està nusat, amb cara de resignació hahaha

Els colors els queda guai, es veu natural, com que perfectament podrien ser així.

I els ulls queden graciosos, molts mirant un cap a un costat diferent de l'altre xD

Tots hem tirat d'imatges pel fons, veig, hahaha

M'agrada molt! El banyista li dóna un toc d'humor, molt bona idea!
Cass Ross   [13 de Setembre de 2019 a les 12:47 PM]
Trobo que és molt curiosa la teva versió del plimpi, i m'agrada molt. Les pigues em fa pensar més aviat en butllofes, que no pas pigues, però igualment les trobo molt xules. És molt guai que hagis fet plimpis fent coses diverses. Evidentment, el que té les potes lligades no podia faltar! És molt expressiva la cara que fa, i evidentment necesitaves perpelles, així que una llicència creativa necessària. El meu preferit és el que està amb la petxina com si fos un gelat ^^ (Monste afamat lol)

Pel que fa als colors, m'agrada molt l'elecció de colors que has fet. La combianció ambel blau a les membranes i les aletes m'encanta, i dóna un punt original a la bèstia. Està bé el fons, perquè encara que no sigui en aigues profundes, així pots fer que un dels plimpis vulgui queixalar el banyista. (Et juro que amb això del banyador més friqui del món fa estona que m'hi tens pensant i no sé de què vé. Em sona molt, però no sabria dir de què lol)

Cass
Mercè Granger   [10 de Novembre de 2019 a les 09:27 PM]
El que he dit al primer comentari: Quan es va fer el concurs estava molt out i no vaig poder comentar, però em sento malament per no haver-ho fet Trist o sigui que me pongo a ello (i qualsevol cosa abans que fer els treballs de la uni)."

HAHAHAHAHAHAHA! Els trobo molt divertits tots. Admiro com has exposat els plimpis en diferents posats i actituds, com l'Arwen, no us heu limitat a una sola postura. Quina feinada! M'agrada molt!

La gamma cromàtica que has usat per als plimpis em pareix encertadíssima, a més que, personalment, m'encanten aquests colors. No sé, m'he quedat encisada quasi mirant els tons, els trobo molt macos, i m'agrada com t'ho has fet per combinar el marró amb el blau. Queda molt bé.

I jo t'estic molt agraïda perquè no hagis eliminat el plimpi que segons tu pareix un monstre. És el meu preferit! Personalment, trob que em sento bastant representada per ell, quan vaig amb dues copes de més Rient HAHA. L'altra que m'agrada molt és el de sobre, el que està com assegut, en actitud de I don't give a damn haha.

I m'agrada molt la inclusió del banyista, però jo tampoc no he agafat la referència del banyador. Jo, la vull saber, m'has deixat intrigada Plorant o molt trist

El fons també està molt bé, i no desentona gens! M'agrada.

Res més, enhorabona, m'ha agradat molt <3

Comentari 1 a 5 de 5
Pàgina: 1

Afegeix el teu comentari
No es permeten comentaris anònims. Log a per fer comentaris


tonyaesthetic.png PlimpiDefinitiu.png plimpis20fons20mari.jpg Plimpi203-20Arwen20Black.png Alumnes_Slytherin.png