Rawr

La Luna amb el seu lleó

Favorits: Afegir a favorits
Nom de l'àlbum:Arwen Black / Fan Art
Paraules clau: / Luna
Data de creació:14 de Març de 2019
Dimensions:586x 782 píxels
Visualitzat:11 visites
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3761

Comentari 1 a 5 de 5
Pàgina: 1

Arwen Black   [14 de Març de 2019 a les 07:43 PM]
Si no podeu enviar el comentari, envieu-lo des de l'enllaç url de sota la imatge.

Pintat amb retoladors i retocat amb Photoshop. Espero que us agradi aquest dibuix de la increïible Luna Lovegood!
Marc piju   [24 de Març de 2019 a les 09:42 AM]
Quan dibuix més xulo de la luna Lovegood
Antares_Black   [07 de Abril de 2019 a les 12:31 PM]
Ok Em pensava que ja t’havia comentat aquest dibuix, però veig que no!

Que mona ella, amb el seu lleó! Crec que és de les millors imatges de la Luna, quan anima Gryffindor amb aquest lleó enorme al cap. M’encanta com te n’han quedat les cintes i les orelles! L’has pintat a mà o porta algun filtre amb l’ordinador?

I els ulls, quina passada! Commocionat Sembla que hi tingui aigua! Així, mirada absent i expressió somiadora, com si no s’adonés que tothom està flipant amb el seu ninot: molt Luna.

Per cert, mare meva el repte de dibuix que ens has posat... Un fènix, que es diu aviat! Has posat el llistó força alt per ser el primer de la sèrie de criatures màgiques... i pel dia 17! Però m’hi esforçaré a veure com surt!

Fins aviat!

Antares
Arwen Black   [15 de Abril de 2019 a les 12:57 PM]
Antares: L'he pintat a mà: les cintes que canvien de color i, bé, gairebé tota la resta, està pintat amb retoladors de base d'alcohol, que permet fer aquests degradats tan guais que semblen fets a ordinador. A l'ordinador vaig posar algun filtre general per pujar la saturació del dibuix (que al fer la foto es perd) i vaig ficar el fons més blanc. Ah, i amb Photoshop vaig juntar els ulls amb el dibuix de la Luna, ja que els havia pintat a part, més grans, per a poder-los donar més detall. Bé, en realitat vaig fer un sol ull a part, i el vaig clonar i retocar per fer el segon.

Jo també crec que és de les millors imatges de la Luna Somriure

Ai, no vas veure lo del concurs fins el dia que vas comentar? T'hauria d'haver avisat abans, doncs. De totes maneres, el dibuix pot ser tan complex o tan senzill com vulguis, no té per què ser difícil ^^
Cass Ross   [07 de Agost de 2019 a les 02:55 PM]
Hola! (Aquí, molt tard, però vinc a comentar ^^)

M'agrada molt aquest dibuix. La Luna amb aquest barret de lleó per animar Gryffindor és justament una de les escenes dels llibres que més m'agraden (per aquest tret artístic característic de la Luna).

El teu dibuix és preciós (tot i que jo potser li hauria donat més volum a la crinera del lleó). Un dels punts forts és, com ja t'he dit altres vegades, els colors. Aquesta degradació tant xula que fa la crinera, que dius que ho has fet amb retoladors amb base d'alcohol, és preciosa. Els ulls també m'agraden moltíssim, per la diversitats de colors blaus i perquè és justament allò que ressalta més de la cara de la Luna. No es nota gens que estan afegits a posteriori! Sembla com aigua, com el mar.

Moltes felicitats pel dibuix!!

Cass

Comentari 1 a 5 de 5
Pàgina: 1

Afegeix el teu comentari
No es permeten comentaris anònims. Log a per fer comentaris


fenix2028129.png 20190415_105742.jpg Lion20Luna20redimensionat20-20Arwen20Black.jpg Umbra_Signat.jpg The20tale20of20the20Three20Brothers20Poster20Final20-20Arwen20Black.png