El perfil de Antares_Black
Usuari Antares_Black
Registrat a 11 de Desembre de 2012
fitxers penjats 11
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Antares_Black
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Antares_Black

28/09/2018 a les 11:48
Ei! Quina passada!

El vaig veure dimarts, però no vaig comentar i se’m van acumulant les coses!

És com un gravat, m’agrada molt!

«M'agrada com va quedar l'aigua, que no té referència de res! XD» Sí!!

No et puc comentar gaire sobre la perspectiva (perquè els volums en pla em costen i no sé determinar si està bé o no), però jo ho veig bé! Per si et serveix! xD

«Sobre les puntes (o plumilles o com es diguin)» (en català es diu ‘tremp’, o ‘plomí’ ) «, se'm va fer malbé una de les dues que utilitzava, la més prima (ja em van dir que no duraven gaire, però potser la vaig utilitzar malament, no sé).» No duren gaire? Com eren? El que sí que passa és que són molt delicats. Potser se’t va partir o despuntar? Veuràs que a la làmina metàl·lica hi ha un petit tall: és perquè es vagi dosificant la tinta. Esbrina com pressiones la ploma, perquè segons l’orientació de la força es pot anar obrint. A mi també em va passar amb el primer que vaig fer servir (jo no pressiono quan escric, però vaig descobrir que havia de guixar des de sota, per enganyar el sentit xD). I si poses la ploma molt vertical, amb el contacte amb el paper el tremp s’obre massa i ho deixes tot ple de tinta (però crec que aquest no és del tot el teu cas, perquè no es veuen taques generalitzades al teu dibuix, si no és que les has esborrades amb el Photoshop, tret potser de les torres de la dreta, però podrien ser ben bé ombres). Mira de deixar que el paper absorbeixi la tinta tocant-lo el mínim, i prova de tombar la ploma de manera que vegis la part còncava del tremp. A veure si et va millor

Pel que fa a les taques («Vaig utilitzar una ploma d'aquestes que has d'anar sucant la tinta»), potser és que suques massa / massa sovint (?)

«De manera que cap al final no podia fer línies fines com al principi. Per exemple, quan anava pel carruatge; però com que està més a prop resalta més i no passa res.» No passa res, queda molt bé! I l’aigua del Llac Negre també: trobo que li has donat la textura adequada, tenint en compte que és llac i no pas mar.

«He intentat pintar-ho amb el Photoshop però ho tinc a mitges, encara no en sé i vaig molt lenta, però mira, em serveix per anar aprenent.» És clar, tu practica! Si després t’agrada com queda, ens el podràs ensenyar pintat!

I ja, si vols anar molt més enllà, se’n podria fer una placa de coure! Hahahahahaa No és broma; seria digne!

Me’l penjaria al cau!

M’encanta veure fanarts nous per aquí! A veure si fan més comentaris, que jo diria que els altres també l’han vist!

Fins aviat!

Antares