El perfil de Antares_Black
Usuari Antares_Black
Registrat a 11 de Desembre de 2012
fitxers penjats 13
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Antares_Black
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Antares_Black

14/07/2019 a les 19:52Hola!!

Vaig veure aquest fanart tard (al cap d’una setmana que el pengessis), però ara ja fa milions d’anys que l’hauria d’haver comentat... I em sap greu veure que no sóc l’únic que encara no hi ha deixat cap comentari... Així que SOM-HI!

«Sí, sé que he estat desapareguda»
Això va a temporades! A veure si podem fer que el fòrum mateix ressusciti xD

«L'altre dia estava amb febre i a més se n'havia anat l'internet del pis i com que no tenia res millor a fer vaig obrir el Photoshop»
Hahaha Em resulta tan surrealista veure quanta gent només fa servir l’ordinador per navegar, i que quan no hi ha línia no sap què fer-hi... Però el fet que se t’acabi la connexió fa que redescobreixis altres coses (com fer coses amb el Photoshop «per primera vegada en... cinc mesos?»), potser que se‘t talli la connexió sovint! Hahah és broma! (O no...). I tot plegat amb febre...

«Em sento molt rara penjant-ho aquí, com si estigués fent alguna coda prohibida xd Però tampoc fot molt a una carpeta del meu ordinador oblidat»
Per què rara? Té a veure amb una fic teva, no? Doncs endavant! «És lícit publicar-ho perquè és un personatge meu, oi?» Totalment lícit! Per què no ho hauria de ser?

«És la Candy, o sé si la recordareu...»
És de la fic del repte, oi? The Warlock Horror Picture Show? Sí que la recordo!

«Com he dit, estava sense connexió i vaig haver de tirar de les fotos que ja tenia guardades a l'ordinador, no comptava amb moltes opcions xd»
Ah! Això té mèrit! xD Deus tenir l’ordinador ple d’imatges hahahaa

«La lletra correspon a El Relámpago de l'Amaia (la guanyadora de Operación Triunfo 2017)»
Això explica els missatges en castellà!
Amb tu, l’element musical no pot faltar! He vist el vídeoclip.

«El noi que hi surt per allà tampoc està per casualitat, hi ha una història però crec que me la quedaré per jo mateixa, almenys de moment.»
Espero que només ‘de moment’, perquè podries seguir la fic per aquí i explicar-nos això del noi

«Dit això, retorno a la meva cova. A veure si puc rascar un poc de temps lliure amb més freqüència i em passo a tocar un poc els nassos.»
Res de cova! A tocar els nassos!!

«UPDATE: Val, ara ho veig des d'un altre ordinador i no m'agrada gens ._. Crea que és cosa que els tons canvien lleugerament segons l'ordinador, a és el gràfic està pensat per pantalles mitjanament grosses... Esper que el veieu bé Avergonyit»
El que jo he pensat és precisament que es veu molt petit (potser és per això que dius que és per veure’l en pantalles més grans)... El text no es llegeix gaire bé (però sentint la cançó, ja m’imagino què hi diu). Però segur que si veig més en gran, hi veuria més detalls!

Fins un altre!

Antares