El perfil de Antares_Black
Usuari Antares_Black
Registrat a 11 de Desembre de 2012
fitxers penjats 13
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Antares_Black
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Antares_Black

18/04/2019 a les 13:00Unapersona

Jo també vas pensar el mateix: que com a primer concurs de la sèrie de bèsties fantàstiques, m’esperava que fos una cosa més senzilla. Tipus... un uixet cul de tro! XD Però Déu n’hi dó! Un fènix! Però bé, tots ens hi hem posat amb la millor voluntat i us han sortit coses guais!

Com li deia a l’Arwen, m’agrada veure com us he cercat la vida per dibuixar una cosa que de primeres us semblava tan complicada. Tu has trobat aquesta manera de fer-ho renaixent de les seves cendres. M’agrada la idea, i es veu perfectament que és un fènix

«Està fet tot utilitzant Krita (un programa de dibuix, com Photoshop però gratuït i per Linux)», sabia que aquest programa existia, però no l’he fet servir mai. Està bé?

«La part que em va costar més va ser l'ull (per sort només n'hi ha un)» hahaha és el que et deia, que cal suggerir les parts més complicades i lluir-se amb els punts forts. «i em continua semblant una mica fora de lloc, tan pla però envoltat de degradats» No es veu malament, l’ull. Però és curiosa una cosa: sempre imagino els fènix amb el bec i els ulls negres (no sé si ho he llegit en alguna banda o és una cosa meva). A la pel·lícula de HP, apareix el fènix també apareix amb els ulls i el bec negres i ho vaig trobar el més normal del món, però recordo comentaris veient-ho el més estrany del món.

«Les cendres tampoc m'acaben de convèncer, però no sabia com fer-m'ho perquè fossin més realistes.» Les cendres estan bé. Potser el que hi falta és la profunditat, perquè si tanquessis el cercle de les cendres per la superfície, de manera que sembli que li envolten el cap, faria més la sensació que el fènix en surt de dins, i no pas que s’hi troba al darrere. Potser això et serveix.

Entenc que les cendres que li queden sobre el cap són més clares perquè queden il·luminades per la fulgor del fènix.

«Del que sí que estic molt orgullós és dels degradats del plomatge del cap.» Sí, t’han quedat molt bé!

«El Krita ho fa més fàcil que fent-ho a mà, em sembla, però tot i així m'hi vaig estar barallant un parell o tres d'horetes.» hahaha a mi em sortiria millor a mà, però suposo que tot és estudiar-se el programa.

«Bé, això és tot. Soc molt insegur pel que fa als meus dibuixos, o sigui que aquests concursos ja em van bé ^^» Així millores. Dibuixar, com escriure o les matemàtiques, s’aprèn fent-ho. Espero que també participis al proper concurs!

Ens llegim!

Antares