El perfil de Mercè Granger
Usuari Mercè Granger
Registrat a 25 de Octubre de 2013
fitxers penjats 1
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Mercè Granger
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Mercè Granger

19/08/2018 a les 00:56Halleloo!

Bé, sé que no és un fanart "típic", però em feia ganes penjar-ho (i així de pas revivim un poc la web). Feia temps que no feia cap gràfic amb el photoshop... i em va venir de gust provar de fer alguna cosa dels Marauders.

Com ja he dit he utilitzat recursos de deviantart pel fons, amb imatges agafades de google. He introduït el mapa del rondador, els animals de cada un en forma de patronus, i amagats per allà estan l'escut de Gryffindor, el mirall de Gised i la silueta de Hogwarts, punt per qui ho trobi xd He intentat ressaltar sobretot el color vermell i el daurat com a bons Gryffindor.

Sobre els actors que he utilitzat per a cada un... bé, tant l'Aaron Taylor-Johnson com el Ben Barnes són els més populars (o dels més) a tumblr i semblants com a head-cannons per al James i al Sirius de joves. Pel Sirius també m'agraden molt l'Ezra Miller i l'Avan Jogia però tenia més a mà al Barnes, a més els altres dos he trobat que pareixerien molt joves al costat dels altres membres. El Matt Hitt és la meva elecció predilecta sempre com a jove Llopin (i coma Teddy), em pareix tan genial. Pel Ben he tingut més problemes per triar... he vist com utilitzen el Jamie Bell o l'Evan Peters però és un gran que a més ni estan grassets, que és l'única cosa que recordo segura del cannon del Babbaw de jove. I això si l'inclueixen... que admetem-ho, fan ganes de retallar-lo, però bé, el seu nom surt al mapa, així que li pertocava estar aquí.

Estic molt desentrenada... però tampoc ha quedat gaire malament, crec. A veure què us pareix!

Ens llegim <3