El perfil de Unapersona
Usuari Unapersona
Registrat a 08 de Abril de 2015
fitxers penjats 3
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Unapersona
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Unapersona

20/04/2019 a les 12:57Antares:

El Krita està molt bé, sí. És molt complet. Suposo que els professionals van directament amb el Photoshop, però vaja, almenys per mi no hi ha diferència. Aquí el tens, si t'interessa: https://krita.org/en/

"Però és curiosa una cosa: sempre imagino els fènix amb el bec i els ulls negres (no sé si ho he llegit en alguna banda o és una cosa meva). A la pel·lícula de HP, apareix el fènix també apareix amb els ulls i el bec negres i ho vaig trobar el més normal del món" Cert, me n'havia oblidat. La veritat és que no sabia quin color posar-li. Havia pensat el blanc (perquè brillessin més), però no sabia com fer-ho. També em vaig plantejar el negre, però tampoc ho tenia clar. De manera que em vaig quedar amb tons ataronjats perquè fes joc amb el plomatge.

"Les cendres estan bé. Potser el que hi falta és la profunditat, perquè si tanquessis el cercle de les cendres per la superfície" Bon suggeriment, me l'apunto!

"Entenc que les cendres que li queden sobre el cap són més clares perquè queden il·luminades per la fulgor del fènix." I tant! No és pas perquè em vaig oblidar d'aplicar-hi també les ombres


Arwen:

"I la mica de cendra que té sobre el cap, el fan més adorable *_*" Era la intenció

"Coincideixo amb tu que les cendres, sobretot les de baix, podrien semblar-ho més. Potser amb algun filtre granulós" Hi faré un cop d'ull, alguna cosa així hi deu haver.

"Els pròxims concursos tindran les mateixes regles així que confío que et seguiran obligant a participar" Oh no!

Marc:

I qui diu que els fènix no existeixen a la vida real? Com a mínim existeixen en la nostra ment, i això ja és molt!