El perfil de Unapersona
Usuari Unapersona
Registrat a 08 de Abril de 2015
fitxers penjats 2
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Unapersona
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Unapersona

22/05/2018 a les 22:09Antares:

"Si en fas més, també els posaràs els ulls negres?" Em sembla que a la botiga només els tenen d'aquest color. O sigui que sí.

"Es noten molt els sobrants dels canvis de colors." Cert! Amb això sempre he tingut problemes: quan la peça és plana, no sé on amagar-los (amb la túnica passa el mateix, però estan tots per dins i no es veuen).

"Tela la túnica! Que l'has anat fent sobre la marxa! N'has fet les mànigues a part?" Sí, les mànigues son a partir. De fet, els braços estan cosits per sobre la túnica, i després les mànigues sobre els braços.

"Quina mida té? És a dir quan mesura el nino, i quin número de ganxet i de fil has fet servir." T'ho vaig comentar als daus i aquí no vaig pensar en posar-ho. Fins el cap de setmana no el podré mesurar, ja t'ho diré!

"El proper cop podries fer una patata amb cicatriu!" No és mala idea! M'ho apunto hahaha

"Podries brodar-les (brodat fals)" Sí, era una opció, però vaig veure un Amigurumi per internet que era així i no em va agradar. El filferro era l'altra opció, però no tenia els materials a mà. Tenia ganes de penjar-lo d'una vegada

"És a dir que clavaves l'agulla al cap i li deixaves dos blens del mateix tros de llana? Em pensava que es feia tot seguit i després es retallava (ho pregunto, no ho sé), com fent-hi un borla. Potser es fa de tota manera..." Cada dos cabells és un sol fil lligat amb un nus (el típic nus dels clauers, que es desfà molt fàcilment... No sé si m'explico). Totes les guies que vaig trobar per internet ho ensenyaven així, però potser també es pot fer com una borla.