El perfil de Agatha Black
Usuari Agatha Black
Registrat a 01 de Juliol de 2008
fitxers penjats 11
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Agatha Black
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Agatha Black

01/05/2018 a les 08:03Hola!

Que bonic que t'ha quedat!

Doncs jo troo que la gota no t'hauia pogut quedar millor, escolta! Hahahaha, és cert que no és del tot rodona, però a mi m'agraden molt les coses que es nota que estan fetes a mà, amb imperfeccions i detalls amb els que un no es fixaria si fos perfecte... potser també va amb el fet que m'agradin l'assimetria i el recarregament (tot i que sóc conscient que precisament els meus dibuixos són ben simples, per això valoro tant el recarregament en els dels altres.

Aquí, per exemple, les lletres són impressionants. No sñe si potser és pel gris aquest que has posat però donen la sensació de sobresortir del paper, com si fos agua de veritat. La gota es veu plana, però les lletres no. El gris no el veig com aigua bruta, tampoc, d et primer he pensa que eren ombres per donar aquest relleu que dic... però no ho són, perquè no estan posats en la mateixa direcció. La veritat és que aquest detall d'argent no li veig, potser perquè pintat amb color de fusta queda massa mate (poser amb ceres o tinta es veuria més clar?), o potser és que amb l'escanejat s'ha perdut algun detall...

Tot i que el meu preferit segueix sent el de Serpensortia, aquesttambé està molt, molt bé (espero el Protegoooooo) XD

I pel que deieu dels colors... per mi el blau (el blau clar) és el color del gel, mentre que l'aigua al meu cap és turquesa fosc (entre blau i verd i fosc de veritat). L'aire és... bé, suposo que blanc, però si puc triar el prefereixo transparent (al pa pa i al vi vi, no?) i el foc és taronja o daurat (no vermell, el vermell no és foc, és sang, quan ha vist algú un foc vermell? És freaking taronja!). Ja veig que els meus colors no són gens sinestèsics sinó més aviat realistes, oi?

Bé, espero que ens segueixis ensenyant més dibuixos de la col·lecció! I em tens intrigada amb això que penjaràs que NO és un dibuix!

Fins aviat!