Dilluns
24
juny


S. 06:17
P. 21:30


Quart minvant
Jomast - 26/10/2002 16:00


Richard Harris

L'actor irlandès Richard Harris ha mort aquest divendres en un hospital de Londres a causa d'una pneumònia que li havia complicat el càncer limfàtic que patia des de fa un any. L'actor, de 72 anys, havia participat a pel·licules com "Gladiator" o als dos films que s'han rodat de la saga Harry Potter.
Cliqueu segueix per saber més!

Richard Harris tenia 72 anys i des del mes d'agost estava ingressat en un centre hospitalari londinenc a causa d'una pneumònia. Aquesta afecció va complicar l'estat de salut de l'actor irlandès, que feia quasi un any que patia de la malaltia de Hodgkin, un tipus de càncer que afecta les glàndules limfàtiques.

El polifacètic actor, que va començar al món del teatre i va fer diverses incursions com a escriptor i cantant, va rebre el premi com a millor actor en els festivals de Cannes, Moscou i Praga l'any 1963 per la seva interpretació a "El ingenuo salvaje". També destaca, a prop d'una cinquantena de títols, el paper de Rei Artús que va protagonitzar a la pel·lícula "Camelot".Afegiu un comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina o usar el facebook