Divendres
20
setembre


S. 07:35
P. 19:53


Quart minvant
hpkarina - 05/12/2013 21:28Després d’un any i mig sense cap publicació, reobrim el Periòdic Profètic per parlar d’una notícia de la qual la majoria de vosaltres ja n’estareu assabentats: la Warner Bros ha confirmat una nova pel·lícula del món de Harry Potter. No us alarmeu, no és una seqüela amb els fills del trio d’or, ni tampoc una preqüela (tot i que alguns l’han anomenada així); és tracta ni més ni menys que de l’adaptació del llibre “Bèsties fantàstiques i on trobar-les” d’Ernest Salamàndric (‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ de Newt Scamander per als més anglòfons) el guió de la qual l’escriurà la mateixa Rowling. 


 

Com que no es tracta ni d’una preqüela ni d’una seqüela de la saga potteriana, en principi no hi apareixerà cap dels actors que tant coneixem (malgrat la insistència i il·lusió mostrada al tuiter per alguns —Evanna Lynch, sense anar més lluny, va estar-se tot el dia publicant tuits sobre la notícia https://twitter.com/Evy_Lynch/status/378152670382407681 —). Tanmateix, tampoc no s’ha parlat encara del repartiment, o almenys de forma oficial, ja que a les diverses xarxes socials com Tumblr o Tuiter els fans no s’han fet esperar i ja han donat la seua opinió sobre quin actor podria interpretar el jove escriptor Ernest Salamàndric.


 Hi ha encara poca informació sobre la pel·lícula, però el que sabem del cert és que “la història d’Ernest començarà a Nova York 70 anys abans que Harry Potter tingués les seves aventures” segons declaracions de l’escriptora. També sabem que una de les característiques principals d’aquesta nova pel·lícula és que serà una extensió del món màgic de Harry Potter i ens permetrà conèixer més les lleis per les quals es regeix aquest món, les característiques de la societat maga i, per descomptat, les bèsties que l’habiten. Tot i que encara es desconeix la data d’estrena, ja tenim assegurada una altra cita als cines.
 


Què en penseu d’aquesta nova? Creieu que si aquesta pel·lícula té l’acolliment que la Warner espera, es decidirà a fer també una adaptació del llibre “El Quidditch de totes les èpoques”? Creieu que seria factible? I d’aquesta nova pel·lícula, què en penseu? És una bona idea o simplement una mesura desesperada de la Warner per traure-li més suc al món de Harry Potter i al seu Fandom?
 Afegiu un comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina o usar el facebook