Diumenge
16
desembre


S. 09:09
P. 18:25


Gibosa creixent
hpkarina - 08/07/2014 21:46JK Rowling ha escrit un nou relat curt on apareixen els tres protagonistes de la saga. Es tracta d'un article sobre el mundial de Quidditch suposadament publicat al Periòdic Profètic i escrit per Rita Skeeter. L'article es titula «L'exèrcit de Dumbledore es reuneix a la final del mundial de Quidditch» i el podeu llegir en anglès a la pàgina de Pottermore.  


 Des de principi d'anys, l'escriptora ha anat publicant textos sobre Quidditch i el mundial però aquesta és la primera vegada que apareixen els protagonistes de la saga. El relat, de 1500 paraules, descriu els personatges amb l'estil típic de Rita Skeeter i trobem frases com ara «amb quasi 34 anys, ja trobem uns tocs de plata als cabells negres del famós auror, tot i que continua portant les distintives ulleres rodones que alguns creuen que són més de l'estil d'un deficient nen de dotze anys» --referint-se a Harry Potter-- o «Hermione Granger, per descomptat, va ser sempre la femme fatale del grup. Articles de premsa del moment revelaven que quan era una adolescent va jugar amb els sentiments del jove Potter abans de ser seduïda pel muscular Viktor Krum». Amb el seu estil tan característic, la periodista parla de la resta dels integrants de l'exèrcit de Dumbledore explicant-nos com els ha anat la vida (amb algunes opinions pròpies).

 

Ja fa anys que la saga va acabar i que pensàvem que no sabríem res més sobre els personatges del món màgic, però Rowling ens ha tornat a sorprendre. Què vos ha semblat com a reencontre amb els mags més famosos de la nostra generació?Afegiu un comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pÓgina o usar el facebook