Dilluns
19
novembre


S. 08:43
P. 18:30


Gibosa creixent
Jomast - 27/09/2004 23:50


La portada

Dani Ferrer i el roc quŔ feia immortal, la primera par˛dia catalana de Harry Potter, estÓ a punt d'arribar a les llibreries.
Us interessa el tema?? Doncs ja el podeu comenšar a descobrir-lo: Dimecres a les 7 teniu un cita amb l'info-K, d'informatiu del K3, podreu veure un acurat reportatge sobre ell!
TambÚ teniu l'oportunitat de descobrir-lo mitjanšant G. M .Newgrange, l'autora d'aquesta par˛dia, aixÝ fa unes jornades de portes obertes a casa seva per fer-vos conŔixer de primer mÓ en Dani. Si voleu saber on us heu de dirigir seguiu llegint,...

Les jornades de portes obertes a casa G. M .Newgrange sˇn els dies 2 d'octubre, i el diumenge 3 d'octubre, de les 9 a 13 h i de les 16 a les 20 al carrer Coroleu 17 de Barcelona, (al barri de Sant Andreu). Podeu escriure-li un correu a g_m_newgrange@hotmail.com . Els que s'acostin a la casa gaudiran de:

1. D'entrada, un preu redu´t respecte a la major part de llibreries.
2. Entremig, una visita guiada a la petita casa-jardÝ ,unes galetetes per fer obrir la gana i beguda per a qui tingui set.
3. I, de sortida... alguna altra cosa que segurament tindrÓ la seva utilitat.
A part de poder seure, llegir el llibre amb calma i preguntar a l'autora tots aquells dubtes que pogueu tenir. Alguns participants de HPFC hi vam anar, i us ho recomanem.Afegiu un comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pÓgina o usar el facebook